Tuorein sisältö

Luovuus elää kärsimyksestä, 'olen kärsinyt riittävästi' -vastaa Michael Monroe

06.10.2015 klo 10.17 | Luettu: 1181 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Michael Monroe on tuoreessa haastattelussa ("One On One With Mitch Lafon") puhunut mm. inspiraatiosta ja vaikeiden aikojen luovuutta jalostavasta merkityksestä.

Monroe myöntää saavansa inspiraatiota lyriikoihin yhä samoista lähteistä kuin aikaisemminkin mutta yleisesti ottaen rokkari inspiroituu kaikesta kuulemastaan ja näkemästään - elämästä yleensä.

- Mitä enemmän kilometreja tulee mittariin, sitä enemmän riittää kirjoitettavaa. Lyriikat ovat pääosin omia kokemuksiani, nykyistä ja mennyttä aikaa. Olen itseasiassa melko onnellinen. En ole koskaan ollut valittaja. Sinun pitää kuulemma kärsiä taiteesi vuoksi - meikäläinen on kärsinyt riittävästi. Minussa on riittävästi luonnetta, olen kokenut tarpeeksi vaikeuksia. Sinun ei tarvitse olla suoranaisessa pulassa pystyäksesi kirjoittamaan hyvän biisin. Positiivista energiaa. Haluan kirjoittaa asioista, jotka herättävät kysymyksiä. Jos haluat pitää hauskaa, sinun ei tarvitse jättää aivojasi narikkaan. Rock on viihdettä mutta sinun pitää siitä huolimatta tietää mitä ympärilläsi tapahtuu. Totuudenmukaista, ei paskanjauhantaa.

Michael Monroen orkesterin tuore albumi Blackout States ilmestyy perjantaina.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Norjalaisen black me... Paluun tehnyt britti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova