Tuorein sisältö

X-Men-tv-sarja ei ole jatkoa elokuville

19.01.2016 klo 16.38 | Luettu: 1828 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaksi X-Men-aiheista tv-sarjaa on suunnitteilla. Ne ovat alkamassa eri kanavilla, mutta molempien takana ovat firmat Marvel ja 20th Century Fox, joka tehtailee myös X-Men-elokuvia.

Sarjan Legion tekijät ovat selventäneet, ettei sarja sijoitu samaan jatkumoon kuin elokuvat. Legionin (nykypäivää mukailevassa) maailmassa tavalliset ihmiset eivät ole vielä kuulleet mutanteista, vaikka viranomaiset ovat. Nimihenkilö on mielisairas mutantti, jolla (sarjakuvista ja tekijöiden aiemmista puheista päätellen) on vaikeuksia ymmärtää, mitkä hänen voimistaan ovat totta.

Sarjassa pyritään esittelemään mutantteja, joita elokuvat eivät ole käyttäneet. Ensimmäinen kausi alkaa todennäköisesti tänä vuonna.

Toinen sarja Hellfire Club (tai Hellfire) alkaa tähän tietoon ensi vuonna. Se sijoittuu 60-luvulle ja kertoo agentista, joka tutkii juonittelevien mutanttien herrakerhoa. Samasta kerhosta ja vuosikymmenestä kertoo elokuva X-Men: First Class, joten nähtäväksi jää, onko tämän sarjan ja elokuvien välillä yhteys.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydian kevätkiire... 24 ilman Jack Baueri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova