Tuorein sisältö

24 ilman Jack Baueria saa siunauksen Kiefer Sutherlandilta

19.01.2016 klo 17.40 | Luettu: 2572 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi tv-sarja 24: Legacy jatkaa sarjan 24 legendaa, mikäli kaikki sujuu suunnitellusti. Pilottijakso on saanut vihreää valoa. Se esittelee uuden näyttelijäkaartin, mutta tarjoaa jälleen kiihkeää, reaaliaikaista tarinankerrontaa.

Uusi päähenkilö on sotasankari, jota ongelmat seuraavat Yhdysvaltoihin. Sarjan fiktiivinen agenttijärjestö CTU pyytää häneltä apua, sillä hänen henkensä on vaarassa ja suuri terrori-isku on suunnitteilla.

Kiefer Sutherlandin näyttelemän Jack Bauerin matka on ohi ainakin tähän tietoon. Sutherland kommentoi, että hän on aina ja koko sydämestään ollut sitä mieltä, että sarjan todellinen vetonaula on sen perusidea. Hän pitää myönteisenä sitä, että uuden sarjan kirjoittajilla on vapaat kädet. Hän odottaa jatkoa innolla katsojana.

Sutherland mahdollisesti myös jatkaa tuottajana. Bauerin paluu ei ole suunnitteilla, mutta Sutherlandin mukaan kaikki on mahdollista: viimeksi kun hän väitti, ettei hän rooliin palaa, tämä ei pitänyt paikkaansa. Sutherland myöntää, että Bauerin tarina jäi kesken.

Lähde: TVLine


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< X-Men-tv-sarja ei ol... Koulutytöt ahdistele... >

Keskustelut (3 viestiä)

JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

19.01.2016 klo 20.17 2 tykkää tästä

Mitä seuraavaks Die Hard ilman McClanea?
lainaa
Asko78

20.01.2016 klo 09.13 3 tykkää tästä

Todella surullista ettei Baueria ole mutta annan sarjalle mahdollisuuden koska on se muutenkin ollut aina rautaa.
lainaa
sdjfopsdpi

20.01.2016 klo 15.41

Pari vikaa kautta tuli joka tapauksessa katsottua vasemmalla sivusilmällä joten ehkä Kieferin aika oli mennä. Bauerin tarinahan ei lopu ennen kuin on luoti rinnassa ja sitähän ei tapahdu, ja vaikka tapahtuis niin Jigsawin kaltainen perintöpelleily onnistuu aina. Kim lahtaa pahiksia ja Jack on flashbackeissa ja alitajunnassa mukana

Uusi sarja voi olla ihan ok nurkka-aivoviihdettä mutta ei siitä varmaan samanlaista tv-tapausta tule
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova