Tuorein sisältö

Superpsykopaatit pelastavat maailman Queenin tahtiin: uusi Suicide Squad -traileri

20.01.2016 klo 09.08 | Luettu: 3361 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n elokuvauniversumi alkoi vakavalla jeesustelulla Man of Steel ja jatkuu mahtipontisella patsastelulla Batman v Superman: Dawn of Justice, mutta kolmas elokuva Suicide Squad onkin jo jotakin aivan muuta. Batman ja kumppanit ovat toimittaneet telkien taakse läjäpäin superroistoja, joten viranomaiset kokoavat friikeistä tiimin, joiden on pelastettava maailma kiltisti, tai posahdettava palasiksi.

Viime vuonna nähty mainos oli alunperin tarkoitettu vain messuyleisölle. Siksi tuoretta videota kutsutaan ensimmäiseksi traileriksi. Ensi-ilta on elokuussa.
V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: karu ... Suosittu brittiduo T... >

Keskustelut (2 viestiä)

hiodfjid

20.01.2016 klo 15.52 1 tykkää tästä

Toistaiseksi juoni on aika epäselvä ja jopa kiinnostava. Mutta onneksi DC ei varmasti petä ja elokuuhun mennessä koko leffa on näytetty trailereissa

Ei ole meinaan koskaan ollut yhtä vähäistä kiinnostusta supersankarileffaa kohtaan kuin BvSupermanin tapauksessa. Vaikka Batman & Robinista tai Amazing Spiderman kakkosesta on odottanut paskaa niin ainakin niiden tapauksessa juonen näki vasta teatterissa
lainaa
Pahis

14.07.2016 klo 11.35

Nykyään tuodaan pahis-supersankareita leffaan yksittäin jopa pääosaan ja nyt koko supersakki on niitä. Seuraavaksi varmaan elokuva jossa jokainen näyttelijä on superpahis. Myös katujen kulkijoiden massa. Bad, bad world! And space!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova