Tuorein sisältö

Stephen Kingin Herääminen elokuvaksi ennen Tukikohtaa

03.02.2016 klo 16.00 | Luettu: 2768 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Josh Boone aikoo yhä ohjata elokuvan, joka perustuu Stephen Kingin tiiliskiviromaaniin Tukikohta (The Stand). Projekti kuitenkin lykkääntyy, sillä Boone ohjaa ensin Kingin romaaniin Herääminen (Revival) perustuvan elokuvan. Boone on laatinut käsikirjoituksen yhteistyössä Kingin kanssa.

Herääminen kertoo papista, joka menettää onnettomuudessa perheensä ja samalla uskonsa. Hänestä tulee häikäilemätön opportunisti, joka tekee kokeita sähkövirralla toimiessaan henkiparantajana. Jumalan leikkiminen johtaa hänet synkkien totuuksien jäljille vuosikymmenien kuluessa.

Boone on kirjoittanut myös Tukikohta-elokuvan ja tehnyt suullisia sopimuksia näyttelijöiden kanssa. Iso projekti vaatii kuitenkin lisää aikaa. On puhuttu, että Tukikohdan kaveriksi tehdään tarinaa syventävä tv-sarja, mutta on selvää, että suunnitelmat ehtivät muuttua vielä moneen kertaan.

Boone on lukenut kaikki Kingin romaanit. Hän on ateisti, jolla oli vahvasti kristillinen lapsuus, ja hän kokee, että Herääminen on kuin hänelle kirjoitettu.

Boone löi itsensä läpi toisella ohjauksellaan Tähtiin kirjoitettu virhe.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska mukana Tallinn... Naomi Watts matkaa T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova