Tuorein sisältö

Musta torni värväsi näyttelijän, mutta fanitkaan eivät ole kuulleet hahmosta?

22.02.2016 klo 16.00 | Luettu: 2272 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Abbey Lee näyttelee Tiranaa elokuvassa Musta torni (The Dark Tower), joka aloittaa Stephen Kingin romaaneihin perustuvan kunnianhimoisen elokuva- ja tv-sarjan.

Kuka hemmetti on Tirana, ovat kysyneet monet kirjoihin tutustuneet henkilöt. Leffasivustoilla Tiranaa kuvaillaan merkittäväksi hahmoksi ja jopa naispäähenkilöksi. Hän on seksikäs ja vaarallinen. Hänen ihonsa on synteettistä ja hänellä on silmät kuin käärmeellä.

Tirana on ilmeisesti yksi seitsemännessä kirjassa esiintyvistä alhaismiehistä, jotka palvelevat pahaa Purppurakuningasta. Tiranalla ei ole edes omaa Wiki-sivua sarjaan keskittyvissä tietokannoissa, mutta tähän tietoon hänellä on merkittävä rooli jo ensimmäisessä elokuvassa.

Idris Elba näyttelee revolverimies Roland Deschainia ja Matthew McConaughey legendaarista konnaa Randall Flaggia. Revolverimiehen oppipojan Jake Chambersin rooliin etsitään näyttelijää parhaillaan.

Lee on australialainen näyttelijä, joka esiintyi Mad Max: Fury Roadissa (kuva) ja on mukana toimintafantasiassa Gods of Egypt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Thor 3:n ohjaajalta:... Risto räppäsi suohon... >

Keskustelut (1 viestiä)

kreat

23.02.2016 klo 17.30 1 tykkää tästä

Alkaa pelottaa tämä koko homma.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova