Tuorein sisältö

Marvelin sisällissodan sankarit julisteissa: vain yksi puuttuu

09.03.2016 klo 14.00 | Luettu: 5059 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Captain America: Civil War on Marvelin pisin elokuva tähän mennessä: 146 minuutin mittainen istunto on 3 minuuttia eeppisempi kuin The Avengers. Hahmojakin on pyörityksessä enemmän. Tom Hollandin näyttelemä Spider-Man on esittelemättä, mutta muut tyypit ovat jo puolensakin valinneet.

Iron Manin tiimi:Black WidowBlack PantherVisionWar MachineCaptain American tiimi:The Winter SoldierAnt-ManHawkeyeScarlet WitchFalconV2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vihdoinkin kunniaa u... Anthrax ylsi Billboa... >

Keskustelut (4 viestiä)

Bob

09.03.2016 klo 16.22 2 tykkää tästä

Sarjakuvissa ainakin oli ihan hyvä matsi Spideyn ja Iron Manin välillä, tiedä sitten onko leffassa muuta samaa kuin nimi.
lainaa
svjdpodsvjpo

09.03.2016 klo 17.15 1 tykkää tästä

On aika selvää, ja tämmösen jengin kanssa myös toivottavaa (puhumattakaan tulevasta rebootista) että Hämis ei oikeasti ole edes Hämis vaan pelkkä fotojournalisti Peter Parker joka jää tämän touhun seuraajaksi. Lapsinörtti joka yrittää saada kuvia ja haastatteluja mutta joutuu tönityksi ja manipuloiduksi joka puolelta.

Tuonne on ihan turha tunkea enempää superhemmoja heiluttamaan nyrkkejään, kun paljon parempi "ihmis"rooli saadaan jos Peter antaa sivusta "sotaa" seuraaville siviileille äänen ja kasvot. Mutta olettaen että Black Pantherkin saa origins-storyn omassa elokuvassaan niin onhan se hyvin todennäköistä että Hämistä pidetään vaan pressun alla piilossa myöhempää hypetystä varten. Todella kyllä toivon että nähtäisiin ihan pelkkä Peter tällä kertaa, ei olisi sitten niin häiritsevää että hemmo saa supervoimansa omassa leffassaan puolen tunnin kiusaamisnördeilymontaasin jälkeen jälleen kerran.

Tappelemaan keskenään hämis ja rautamies ehtivät vaikka Infinity Warissa.
lainaa
Bob

09.03.2016 klo 20.54 1 tykkää tästä

No jaa, Avengersissa Thor lähti heti mättämään Kapua ja Starkkia. Kaikki tietävät jo Parkerin syntytarinan niin mielestäni parempi vaan vetää trikoot heti päälle ja sirkukseen mukaan.
lainaa
dvsjpsdjop

09.03.2016 klo 22.16

Eivät olisi palkanneet pikkupoikaa rooliin jos haluaisivat skipata syntytarinan. Olisivat ottaneet valmiin macho fantasticon Animated Seriesin hengessä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova