Tuorein sisältö

Ovatko Batman v Supermanin jatko-osat vaikeuksissa?

02.05.2016 klo 17.55 | Luettu: 2457 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batman v Superman: Dawn of Justice sai ristiriitaisen vastaanoton, johon Warner Bros. reagoi tavalla tai toisella, vaikka elokuva onkin tienannut jo yli 860 miljoonaa dollaria.

Seth Grahame-Smith on jättänyt elokuvan The Flash "erimielisyyksien vuoksi". Grahame-Smith on elokuvien Abraham Lincoln: Vampire Hunter ja Dark Shadows kirjoittaja ja The Flashin oli tarkoitus olla hänen ensimmäinen ohjauksensa. Hänen käsikirjoitustaan aiotaan yhä käyttää. Ezra Millerin näyttelemä The Flash seikkailee omassa elokuvassaan vuonna 2018, ellei lisää muutoksia tapahdu.

Huhujen mukaan elokuvan Aquaman ohjaaja James Wan on "hyvin hermostunut" ja leffan lykkääntyminen on mahdollista. Jason Momoan näyttelemän Aquamanin on myöskin tarkoitus seikkailla yksinään vuonna 2018. Wan julkaisi äskettäin Twitterissä kuvan itsestään Aquaman-kuvan edessä, mikä lienee vihje siitä, ettei hän ole ainakaan lähdössä. Wanin aiempia töitä ovat mm. Fast & Furious 7 ja Saw.

Sisäpiirijuorut väittävät myös, että Warner-pomot ja Batman v Superman -ohjaaja Zack Snyder riitelevät elokuvasarjan suunnasta. Snyder on jo aloittanut sankarien yhteisseikkailun Justice Leaguen kuvaukset. Kuten jo ennen Batman v Supermanin ensi-iltaa puhuttiin, Justice Leaguen lykkääminen tai ohjaajan vaihtaminen on hankalaa, jos Warner tahtoo säilyttää kasvonsa. Justice League valmistuu ensi vuonna.

Lähteet: Hollywood Reporter, Birth.Movies.Death

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ratchet & Clank -elo... Uusi Jack Ryan on pa... >

Keskustelut (2 viestiä)

hosvidioh

02.05.2016 klo 18.37 4 tykkää tästä

Yllättyneitä 2
Parannusta

03.05.2016 klo 15.51

Warnerin-pomot ovat todennäköisesti viimein ymmärtäneet, ettei Snyderilla ole tarvittavia kykyjä DC:n elokuvauniversumin rakentamiseenja ohjaamiseen. En itse panisi pahakseni, vaikkei Snyder enää Justice Leagueta ohjaisi, tai osallistuisi hahmojen sooloelokuvienkaan tuottamiseen (paitsi ehkä visuaalisuuden suhteen). Warner tekisi oikein, jos antaisi Justice League, elokuvien ohjauksen, vaikka Affleckille. Huolestuttaa kovasti, kun Snyder on tuottajana myös mm. Suicide Squadin, Wonder Womanin ja Aguamanin elokuvissa.

Kirjoita kommentti

19667

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova