Tuorein sisältö

James Gunn on osallistunut Aquaman 2:n korjailuun

21.07.2023 klo 00.55 | Luettu: 1338 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hollywood Reporterin artikkeli kertoo tarinan alati muuttuvasta Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvasta. Studion johto on vaihtunut moneen kertaan tuotannon aikana.

Ensimmäinen Aquaman on DC:n menestynein elokuva: se tienasi enemmän kuin yksikään Batman. Lost Kingdom on viimeinen DC-elokuva ennen uutta aikaa, jonka Superman: Legacy aloittaa 2025. Tähän tietoon Jason Momoa jatkaa Aquamanina myös Legacyn jälkeen. Multiversumielokuva The Flash ilmoitti Aquamanin näyttävän Momoalta monissa todellisuuksissa.

Uutta jatkumoa kehittelevä James Gunn ja kumppanit yrittivät vakuuttaa, että vaikka he eivät osallistuneet The Flashin tekemiseen, he pitävät sitä erinomaisena. Se ei mennyt läpi. The Flash floppasi.

Jäljellä on kaksi satua. 1. Elokuun Blue Beetle on itsenäinen leffa ja yhteensopiva Legacyn kanssa. 2. Lost Kingdom on melko itsenäinen leffa, johon muu jatkumo ei liikaa vaikuta.

Hollywood Reporterin mukaan studio uskoo Lost Kingdomiin. Siksi uusintakuvauksia on järjestetty jo kolmeen kertaan.

Lost Kingdom on saanut kyseenalaista palautetta testinäytöksissä myös korjaustoimien jälkeen. Yksi selkeä pulma on Batman. Vanhan suunnitelman mukaan Batman muuttuu Michael Keatonin versioksi The Flashin jälkeen. The Flashin ja Aquamanin ensi-iltoja on vaihdeltu moneen kertaan, joten samat kohtaukset on kuvattu Keatonin ja Momoan tunteman Batmanin eli Ben Affleckin kanssa.

Tuoreimman väittämän mukaan Batmania ei leffassa nähdä. Gunnin tiimi ei tahdo alustaa tarinoita, joita ei ole tulossa. Gunn esittelee oman Batmaninsa myöhemmin.

Gunn on osallistunut Lost Kingdomin uusimman version virittelyyn tänä kesänä. Hän tuskin on syrjäyttänyt ohjaaja James Wania missään mielessä, mutta hän on antanut panoksensa pomona (ja Guardians of the Galaxy -trilogian ohjaajana).

Väitetysti tilanne on hyvä uusimpien kuvausten jälkeen. Yhtä kaikki Lost Kingdom kuuluu kerhoon, jossa ensimmäisen Aquamanin tienestit alkavat olla välttämättömyys, jos voittoa on tarkoitus tehdä. Se on torjuntavoitto Gunnille, jos DC:n maineesta pelastetaan osa. Myös Shazam! Fury of the Gods floppasi tänä vuonna.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Diilistä tuttu Venla... Simon Pegg jahtaa pu... >

Keskustelut (1 viestiä)

vpaflqkxnqkndke

21.07.2023 klo 11.49

umpisurkeaa ahneus sil tasol et kuollutta sarjaaakaan ei haluta kuopata vaik uusi sarja jo kulman takan. ja samaan aikaan useampi toivoo et koko sankarihotto menis tauolle
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova