Tuorein sisältö

Seuraava X-Men sekoilee 90-luvulla

10.05.2016 klo 13.23 | Luettu: 2543 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men-elokuvissa ei ole juoniaukkoja, kunhan katsoja muistaa ajatella, että kaikki hahmot saattoivat matkustaa ajassa useita kertoja elokuvien ja kohtausten välillä siirtääkseen eri-ikäiset versiot itsestään jonnekin muualle syistä, jotka pääsivät unohtumaan, koska kaikki menettävät muistinsa toistuvasti.

Ensi viikolla Suomeen saapuva X-Men: Apocalypse sijoittuu 80-luvulle. Hahmot näyttävät lähes samalta kuin 60-luvulla (First Class) ja 70-luvun alussa (Days of Future Past), mutta sentään erilaisilta kuin 70-luvun lopussa (X-Men Origins: Wolverine).

Tuottaja Simon Kinberg vahvistaa, että seuraava elokuva sijoittuu 90-luvulle. Se on mysteeri, mikä on sankarien kokoonpano, mutta Apocalypseä on kuvailtu sekä trilogian päätökseksi että uudeksi aluksi.

Ensimmäinen X-Men sijoittuu "lähitulevaisuuteen". Jos katsoja kiinnittää huomiota jatko- ja esiosien yksityiskohtiin, "lähitulevaisuus" tarkoittaa 90-luvun puoliväliä, vaikka leffa julkaistiin vuonna 2000.

Wolverinen seuraava oma elokuva sijoittuu vahvistetusti synkkään tulevaisuuteen, mutta ei kuitenkaan siihen synkkään tulevaisuuteen, joka estettiin Days of Future Pastissa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rockfestari Naamat m... Snoop Dogg: 'Prince ... >

Keskustelut (1 viestiä)

hvpdisship

10.05.2016 klo 14.21 3 tykkää tästä

joo no ketä kiinnostaa kunhan cyclops räiskii säteitä, wolverine leikkaa ruumiinosia, storm luo salamia (kyllä) ja magneto paiskoo metallia
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova