Tuorein sisältö

Red Hot Chili Peppersin keulamies toipuu sairauskohtauksestaan

18.05.2016 klo 22.47 | Luettu: 4200 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Red Hot Chili Peppers -vokalisti Anthony Kiedis kiidätettiin viikonloppuna sairaalaan kovan vatsakivun vuoksi (V2.fi-uutinen), ja RHCP on joutunut perumaan useamman keikan. Uusimmat tiedot asiasta ovat kuitenkin rohkaisevia: Kiedis on jo toipumassa.

Rumpali Chad Smithin mukaan kohtaus oli erityisen pelottava, koska nimekkäitä muusikoita on viime aikoina kuollut niin paljon: Lemmy, Bowie, Prince... Smith kertoi Radio X:n haastattelussa myös, että bändi aikoo soittaa viikonlopun keikkansa Ohiossa suunnitellusti.

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Elton John vahvistaa... 'Parasta Roxettea 15... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

vhsishpig

19.05.2016 klo 00.03

Kyllähän se vähän pysäytti. Edellisestä levystä ja keikkailustakin on jo kuitenkin hiukan aikaa niin ei sitä tiedä vaikka olis taas tässä välissä repsahtanut mömmöihin

Kuitenkin taitaa olla lähempänä noita Axeleita, Johnsoneita ja Hetfieldejä. Lemmy ja Bowie olivat senioritalokunnossa ja Princen biletys oli kuitenkin ihan omaa luokkaansa verrattuna näihin perusrokkareihin
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.05.2016 klo 06.28

Edellisen Tampereen keikan perusteella voisi kuvitella että joku ihan muu olisi ainakin keikoilla keulamies, niin paljon tuo tyyppi oli pois lavalta ja muut hoitivat show-puolta.

Mutta siis ihan hyviä kappaleita kyseisellä orkesterilla on, en lainkaan vastusta heitä.
Muokannut: LateHuominen 19.05.2016 klo 06.29 lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova