Tuorein sisältö

Naisten Ocean's Eleven silmäilee Cate Blanchettia

06.06.2016 klo 20.30 | Luettu: 2412 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Naishahmoista kertova Ocean's Eleven -elokuva on yhä suunnitteilla. Sandra Bullock nähdään pääosassa. Vuosien 1960 ja 2001 versiot kokosivat yhteen nimekkäät porukat, kuten aikoo tehdä uutuuskin.

Cate Blanchett neuvottelee parhaillaan roolista. Hänen on tarkoitus näytellä vastaavaa hahmoa, jota Brad Pitt näytteli vuoden 2001 versiossa, eli varastiimin johtajan luotetuinta kätyriä.

Bullockin hahmon sukunimi on Ocean. Hän on George Clooneyn näyttelemän Danny Oceanin sisko, tai niin suunniteltiin alunperin. Clooney saattaa palata rooliinsa, mutta tuoreimpien väittämien mukaan näin tapahtuu aikaisintaan jatko-osassa.

Ohjauksesta vastaa idean isä, Gary Ross, jonka töitä ovat mm. Nälkäpeli ja Seabiscuit. Huhut ovat väittäneet, että Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence on mukana, mutta Lawrence todennäköisesti on kiireinen, kun kuvaukset alkavat syksyllä tai talvella.

Leffan työnimi on Ocean's Ocho. Ocho on espanjaa ja tarkoittaa kahdeksaa. Jos etsimme vaihtoehtoisia merkityksiä internetin "urbaaneista sanakirjoista", ocho saattaa tarkoittaa esimerkiksi... lesboja. Numero 8 kuulemma näyttää siltä, kuin naisten sukuelimet kohtaisivat. Hulluja nuo espanjalaiset.

Lähde: The Playlist

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Axl Rosen huumori lo... Pierce Brosnan korva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova