Tuorein sisältö

Vakavampi ja syvällisempi White Chicks on outojen ohjaajien unelmaprojekti

02.07.2016 klo 18.30 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dan Kwanin ja Daniel Scheinertin esikoisohjaus Swiss Army Man kertoo piereskelevästä, puhuvasta ja erektioihin yhä kykenevästä ruumiista. Ruumis ja masentunut mies ystävystyvät. Liikuttunut täti totesi ohjaajille näytöksen jälkeen, että hänellä on ystävä, joka piereskelee hänen edessään, ja ystävä, joka ei piereskele, ja tämä jälkimmäinen olisi onnellisempi, jos hänkin piereskelisi. Taide puhuttelee.

Mitä seuraavaksi? Pojat eivät paljasta, mutta heillä on mielihaluja.

Scheinertin unelma on kuvata White Chicks uusiksi alkuperäisellä porukalla, mutta siten, että kyseessä on korkean ikärajan draama, joka kisaa Oscareista. Alkuperäinen White Chicks on komedia, jossa Wayansin veljekset näyttelevät FBI-agentteja, jotka naamioituvat Paris Hiltonin tapaisiksi seurapiirikanoiksi.

Scheinertin mukaan White Chicks käsittelee painavia teemoja, kuten rotujen, sukupuolten ja yhteiskuntaluokkien välisiä eroja. Se nyt vain tekee tämän huonoimmalla mahdollisella tavalla, lisää Kwan.

Ohjaajapari tahtoo tavoitella "jonkinmoisia outoja ja hupsuja kosmisia unelmia". He tahtovat liittoutua myös Jackie Chanin, Rowan Atkinsonin ja Shia LaBeoufin kanssa.
Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murtuneet niskat eiv... Päivä pilalla: jos I... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova