Uuden Batmanin kaikki murhat: video

05.07.2016 klo 21.05 | Luettu: 2078 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batman oli murhamies ensimmäisissä sarjakuvissa ja Tim Burtonin aloittamassa leffasarjassa. Christopher Nolanin trilogia yritti hyödyntää sitä useimpien sarjakuvien painottamaa teemaa, ettei Batman koskaan tapa. Zack Snyder tuumasi mö-hö-höö ja antoi oman Batmaninsa teurastaa aivan vapaasti.

Alta löytyvä video listaa uuden Batmanin murhat. Videon tekijä on selventänyt, että hän jätti laskuista muutamia hetkiä, jotka joku voi tulkita kohtalokkaiksi: supersankarin isku kaulaan ei välttämättä tapa? Hän ei myöskään laita Batmanin syyksi sitä, että Batmanin polttomerkin saaneet murhataan vankilassa.


Saman tyypin viimevuotinen video vanhojen Batmanien tekosista:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Captain America -poj... Ghostbusters kokeile... >

Keskustelut (1 viestiä)

vhspghpi

05.07.2016 klo 21.37 1 tykkää tästä

Ongelma tappavassa batmanissa on vaan se että roistot katoavat nopeasti. Burtonin leffoissa se toimi loistavasti koska kukaan ei kaivannut jokeria tai pingviiniä jatkossa, mutta sarjikset ovat osoittaneet että vaikka joku tapettaisiinkin niin viimeistään 100 episodia myöhemmin palautetaan henkiin. Toisaalta pasifistibatmanissa tulee se pragmaattinen ongelma että jos roisto tappaa kerta toisensa jälkeen 100 siviiliä niin mikä järki
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova