Tuorein sisältö

Batman on "iso osa" uutta DC-universumia

17.12.2022 klo 19.50 | Luettu: 1358 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja James Gunn jatkaa twiittailua, vaikka hänestä tuli iso pösö: uuden DC Studios -osaston luova pomo. Aiemmin tällä viikolla hän julkisti nuoremmasta Teräsmiehestä kertovan elokuvan, jonka hän kirjoittaa itse, ja sittemmin hän on vastannut satunnaisiin kysymyksiin.

Kysymys: tuleeko Batman olemaan iso osa DC-universumia tästä eteenpäin, vai seikkaileeko hän vain Matt Reevesin elokuvissa (eli The Batmanin jatko-osissa)?

Gunn vastaa: hän on iso osa DC-universumia.

Gunn on myös todennut keskittyvänsä isoimpiin DC-hahmoihin ja muutamiin pieniin.

Lienee siis aika miettiä taas, kenet tahdomme Batmaniksi. Myös se on iso kysymys, minkälainen Batman Gunnilla on mielessä.

Tähän tietoon Robert Pattinsonin tähdittämä The Batman -jatkumo saa tehdä omaa juttuaan. Kun huhu väitti, että Pattinsonin Batman aiotaan tuoda uuteen jatkumoon, Gunn kumosi huhun.

Gunnin Teräsmies-elokuva ei ole sankarin syntytarina. Teräsmies vain on nuorempi. Teräsmies on jo tavannut muita merkittäviä hahmoja. Faktoja on tarjolla niukasti, mutta sitä pidetään selvänä, että jatkumo alkaa puhtaalta pöydältä, sillä eihän siinä olisi järkeä, jos seuraava Teräsmies-leffa sijoittuisi esimerkiksi Man of Steelin ja Batman v. Supermanin väliin. Henry Cavill sai potkut roolista, vaikka hän tahtoi jatkaa.

Jo ennen Gunnin palkkaamista Batman-tilanne oli kaaos. Sekä Michael Keatonin että Ben Affleckin on yhä tarkoitus palata Batmaniksi The Flash -elokuvassa, joka on yksi viimeisistä DC-leffoista ennen Gunnin aikaa. Keatonin tähdittämä Batgirl-tv-elokuva kuitenkin peruttiin. Tuoreiden huhujen mukaan Keatonin tähdittämä Batman Beyond -leffa oli mahdollinen ennen Gunnin aikaa.

Lähde: Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Wickin sisarelo... Rick and Morty 6-9 j... >

Keskustelut (2 viestiä)

yrsbfpamwkbfja

18.12.2022 klo 13.44

lahtevat jo nyt vaaraan suuntaan. marvel vaan teki hulkin iron manin thorin ym pienilla vinkeilla toisiinsa ja sit avengerissa loi poytaan kortit. nyt gunn lupailee jo et taa ja taa ja taa ja taa nahdaan jo on paahahmoja. batmanin teriksen aquamanij ja muiden nakeminen yhessa ei merkkaa mitaan ku ne oli jo snyderin leffois gunnin pitaa teha jotain kiinnostavaa ja spoilerit ei asiaa auta
lainaa
Lepakkomies

20.12.2022 klo 12.28

Kunhan pitävät Pattinsonin Batmanin omana juttunaan niin hyvä. Olisi edes jotain katsottavaa DC:n puolelta. Nämä justice league räpellykset kun ei kiinnosta paskan vertaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova