Tuorein sisältö

No niin! Taas klassikkoleffan sukupuolet vaihdetaan!

01.08.2016 klo 22.22 | Luettu: 8383 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Naisten Ghostbusters ei ole menestynyt erityisen hyvin. Raha puhuu, joten veljien hätähuutoihin on vastattu: miesten Splash on suunnitteilla! Siitäs saitte, feminatsit!

Alkuperäisessä elokuvassa Daryl Hannah näyttelee merenneitoa, joka on pelastanut Tom Hanksin näyttelemän tavallisen miehen, kun mies oli vasta poikanen. Myöhemmin kun merenneito rantautuu, he kaksi rakastuvat.

Miesten Splashissa merenneitoa näyttelee Channing Tatum ja maakrapua Jillian Bell. Elokuva on Bellin idea, joten ilmeisesti jotkut naiset ovat tosi reiluja. Tatum ja Bell ovat näytelleet yhdessä komediassa 22 Jump Street.

Splash on Disneyn komedia. Disneyn Pienen merenneidon hiukset ovat punaiset, koska Splash hyödynsi jo sitä klisettä, että merenneidot ovat blondeja. Myös Pienen merenneidon uusi versio on alustavasti suunnitteilla, joten naisten kannattaa lähettää tappouhkauksia vasta sitten, jos molemmista merenneidoista tehdään miehiä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Meryl Streep on Maij... American pie -tuttu ... >

Keskustelut (5 viestiä)

edu666

01.08.2016 klo 22.42 2 tykkää tästä

Ei kai ne mitään transuja ole eli ei ne mitään merenneitoja ole. Oisko sitten merenuroita? Siinäpä suomentajalle haaste, en tosin arvaa sitäkään mitä ne on engklannin kielellä?
lainaa
JukkaLaine

01.08.2016 klo 23.20 2 tykkää tästä

Merman on yleisesti populaariviihteessä käytetty nimi merenuroille. Aku Ankassa on suomennos ollut vetehinen.
lainaa
daaah

01.08.2016 klo 23.26 9 tykkää tästä

Aaah naisten ghostbusters...Joo siitäs saitte feminatsit! Nyt viimeinkin leffat saavat oikeutta kun nevahööd 80-luvun floppi saakin naisen tilalle jonkin pervon transun. Oikea terveen järjen riemuvoitto! Hurraa!

Onneksi Ghostbusterskin sai paskaa niskaan puhtaasti vain ja ainoastaan sen takia, että siinä oli NAISIA eikä suinkaan sen takia että leffan koko näyttelijäkaarti on ultrarasittavia paskoineen vitseineen tai sen takia että kyseessä on ehkä yksi rasistisimmista ja ihmisvihaa lietsovimmista leffoista vuosikymmeniin.
lainaa
lubroz

02.08.2016 klo 12.42 1 tykkää tästä

Nereidi on sukupuolineutraali yleisnimitys kalaihmiselle.
lainaa
vjdspjs

02.08.2016 klo 18.18 1 tykkää tästä

Öö Tom Hanks oli se Splashin todellinen stara. Joten jos jotain niin tässä ovat taas feministit asialla. Saadaan paidaton mies heilumaan pariin kohtaukseen samalla kun ihmisnainen pyörii elämän ristiaallokossa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova