Tuorein sisältö

Jared Leto on pettynyt Jokeri-kohtausten leikkelyyn

05.08.2016 klo 22.30 | Luettu: 7215 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jared Leton näyttelemä Jokeri esiintyy katkonaisesti elokuvassa Suicide Squad. IGN:n haastattelussa Leto toteaa, ettei hän tiedä mitä Jokeri puuhasteli väliajalla.

Kaipaako Leto jotakin tiettyä leikattua kohtausta? Leto esittää vastakysymyksen: onko olemassa kohtaus, jota ei leikattu elokuvasta? Leton mukaan kuvauksissa testattiin kaikenlaista ja elokuvasta puuttuu hyvin paljon.

Jos Leto kuolisi lähiaikoina, leikattu materiaali kenties päätyisi nähtäville. Tämä on jäykkäilmeisen Leton omaa mustaa huumoria.

Kriitikot ovat haukkuneet Suicide Squadin lyttyyn. Muut näyttelijät ja ohjaaja David Ayer ovat vakuutelleet, että he tekivät leffan faneille eli "oikeille ihmisille". Batman v Supermanin tekijät puolustautuivat samoilla sanoilla.

Video sisältää juonipaljastuksia.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Narkkari odottaa las... Tyylikkäästi harmaan... >

Keskustelut (4 viestiä)

ghdsipgiph

05.08.2016 klo 23.54

Niin no siis onhan sarjiksetkin aika lailla pätkittyä sieltä täältä. Vois jopa tehdä vielä aidomman sarjistulkinnan jossa sankari tuijottaa kohti pahista, hyppää ja seuraavaksi nyrkki onkin jo viuhahtanut
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

06.08.2016 klo 16.10

Kauhea hypetys tuntui olevan tuosta jokeri-esityksestä, mutta onko sitten mitenkään erikoinen leffassa. Kyllä jokerin pitäisi olla batman-leffassa, eikä tuollaisessa, mikä onkaan.
lainaa
fhgpifbhvpi

06.08.2016 klo 18.37

LateHuominen kirjoitti:
Kauhea hypetys tuntui olevan tuosta jokeri-esityksestä, mutta onko sitten mitenkään erikoinen leffassa. Kyllä jokerin pitäisi olla batman-leffassa, eikä tuollaisessa, mikä onkaan.


En sitten tiiä alkoiko markkinointitiimi käymään epätoivoiseksi. Alunperinhän tiimi koostui nimenomaan noista muista tyypeistä ilman Jokeria, se puuttui kaikista pätkistä ja esityksistä. Sitten jossain kohdassa kerrottiin että joo Jokeri on mukana ja seuraavaksi mielikuva olikin että Jokeri on päähahmo. Loppuiko tiimiltä vaan usko että katsojat löytävät leffan ilman jokeria. Saattoivat olla ihan oikeassakin kun katsoo miten jokerin läsnäolo ja puuttumattomuus on se suurin puheenaihe leffasta
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

07.08.2016 klo 03.32

Suicide Squad oli loistava leffa! Ensin odotin innoissani, sitten alkoi tulla näitä "paska leffa"-kommentteja ja alkoi innostus hiipumaan. Nyt itse leffan nähtyäni voin sanoa olevani todella tyytyväinen. Mahtava pläjäys huumoria ja toimintaa, Leton Jokeri toimi ja toivoisin, että tyyppiä näkyy vielä tulevaisuudessakin. Omasta mielestäni kaikki odotukset täyttyivät ja leffa vei Batman v Supermania 100-0. Suosittelen!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova