Tuorein sisältö

Jared "Jokeri" Letosta leivotaan myös Spider-Man-konna

27.06.2018 klo 23.45 | Luettu: 1724 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Starat ovat perinteisesti tyytyneet yhteen isoon sarjakuvarooliin kerrallaan, mutta nyt kun Josh Brolin on haastanut Avengersit ja Deadpoolin kuukauden sisällä, ei muita voi ahneiksi moittia.

Jared Leto on DC:n Jokeri ja Marvelin Morbius. Tarkemmin sanottuna hän näyttelee Morbiusta hahmon omassa elokuvassa, joka sijoittuu samaan jatkumoon kuin syksyllä valmistuva Venom. Morbius ja Venom ovat Spider-Manin vastustajia, mutta se jää nähtäväksi, kohtaavatko he koskaan Spider-Mania.

Morbius on "elävä vampyyri". Kun tohtori Michael Morbius yrittää parantaa verisairautensa, hän saa vampyyrimaiset voimat ja heikkoudet: hän muun muassa himoitsee ihmisverta, mutta vampyyreihin liittyvät yliluonnolliset säännöt eivät koske häntä. Marvel-universumissa on oikeitakin vampyyreitä, joita metsästävä Blade on nahistellut Morbiuksen kanssa. Sonyn tuottamaan leffaan Bladea ei luultavasti saada.

Morbius esitetään usein antisankarina ja niin tekee elokuvakin. Ohjauksesta vastaa Daniel Espinosa (Rahalla saa, Lapsi 44).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< David Hasselhoff heh... Kuvissa täydelliseks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova