Tuorein sisältö

Metallican kitaristi kommentoi uuden biisin saamaa palautetta

24.08.2016 klo 20.46 | Luettu: 5094 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican kitaristi Kirk Hammett on 93X radio-aseman haastattelussa kommentoinut reaktioitaan bändin uuden biisin (Hardwired) saamaan palautteeseen. Metallica julkaisee uuden albumin marraskuussa.

Kitaristin mukaan ystäviltä ja tuttavilta saatu palaute on ollut poikkkeuksetta positiivista. Mitä tulee fanien palautteeseen ja nettikommentointiin, Hammett on jättänyt viestit lukematta.

"Olen tarkkaan miettinyt, pitäisikö lukea viestejä ja kommentointia. Päätökseni oli kuitenkin 'älä' tee sitä'. Tiedän miten kävisi; ensin tulisi suuttumus, hämmennys ja seuraavaksi haluaisin vastata samanlaisella pas*anjauhantalinjalla. Se olisi täyttä ajan tuhlausta. Tiedän että netissä on meneillään melkoinen kuhina ja olen kiitollinen biisin saamasta hyvästä palautteesta".



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< VHS kuoli, mutta Sam... Uutta Batmaniakin sy... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

24.08.2016 klo 21.19 1 tykkää tästä

Ainakin on tullut tarpeeksi Metallica-uutisia viime päivinä.
lainaa
vgpnidsigph

24.08.2016 klo 22.08 3 tykkää tästä

Parempi tämäkin kuin Anette

...
lainaa
Riemumieli

25.08.2016 klo 14.46 1 tykkää tästä

Burtonin jälkeen kaikki on ollut pilalla. Joko tehdään pehmeää metallia (lue poppia) ilman ärtymystä (Musta albumi, Load ja Reload) tai sitten ärtynyttä metallia ilman Burtonin klassista ja melodista kosketusta (St. Anger, Death Magnetic ja tämä uusin biisi). And Justice for All on vielä suurimmaksi osaksi hyvä levy, koska Burtonin vaikutus oli selvästi nähtävissä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova