Tuorein sisältö

Uutta Batmaniakin synkempien Oikeuden puolustajien leffa etenee

24.08.2016 klo 23.00 | Luettu: 3762 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Doug Liman (Medusan verkko, Edge of Tomorrow) on kiinnitetty elokuvan Dark Universe ohjaajaksi. Kyseessä oli alunperin Guillermo del Toron projekti, jonka toinen työnimi on ollut Justice League Dark. Leffa sijoittuu DC:n elokuvauniversumiin.

Justice League eli Oikeuden puolustajat on kuuluisien supersankareiden tiimi. Batman, Teräsmies, Wonder Woman, Aquaman, The Flash ja Cyborg esiintyvät tiimin ensimmäisessä omassa elokuvassa, jota kuvataan parhaillaan. Dark Universe kertoo tiimin synkemmästä versiosta.

Tähän tietoon kokoonpanoon kuuluvat John Constantine (etsivä, jota Keanu Reeves on näytellyt), Swamp Thing (otus, joka sai omia elokuvia 80-luvulla), Deadman (akrobaatin haamu), Zatanna (taikuri) ja Etrigan (demoni). Elokuva on ollut suunnitteilla vuosien ajan. On mahdollista, että superroistojen leffan Suicide Squadin nauttima menestys on pistänyt rattaat pyörimään.

Uutinen tarkoittaa samalla sitä, ettei Liman ohjaa X-Men-elokuvaa Gambit. Hänellä ja muilla tekijöillä on ollut erimielisyyksiä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican kitaristi... Eput mukana juhlista... >

Keskustelut (1 viestiä)

bnipfgsibvp

24.08.2016 klo 23.19 3 tykkää tästä

Oho onko mahdollista että DC sai jonkinlaisen voiton Marvelista?

Muuten tämä sekoilu on kyl ihan mieletöntä. Ei yksi tiimi enää riitä vaan useampaa kerralla? Varsinkin kun koko DC:n leffa/tv-universumi on muutenkin hataralla pohjalla

No ihmisillä on työtä se on kai pääasia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova