Tuorein sisältö

Deadpool 3 on suunnitteilla; X-Men ajatellaan uusiksi

10.11.2016 klo 08.57 | Luettu: 3037 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men: Apocalypse on pieni hitti, mutta konsensus on kääntynyt sitä vastaan ja edullisempi X-Men-elokuva Deadpool menestyi huomattavasti paremmin. Seuraava X-Men-leffa on Logan, joka päättää Hugh Jackmanin näyttelemän Wolverinen matkan. Monien muidenkin hintavien näyttelijöiden sopimukset ovat päättyneet.

Elokuvasarja on risteyksessä, kirjoittaa Hollywood Reporter. Sisäpiirilähteiden mukaan sarjan isä Bryan Singer ei ohjaa seuraavaa X-Men-tiimistä kertovaa elokuvaa, joka X-Men: First Classin tavoin on jonkintasoinen uusi alku. Käsikirjoitusvaiheessa siitä mahdollisuudesta pidetään silti kiinni, että Jennifer Lawrence, Michael Fassbender ja James McAvoy saatetaan saada takaisin.

Seuraavan Deadpoolin ohjaa tähän tietoon David Leitch (John Wick). Deadpool 3 on jo kehitteillä: suunnitelman mukaan se esittelee X-Forcen, eli särmikkäämmän, kokeneista mutanteista koostuvan X-Men-tiimin.

Sisäpiirijuorun mukaan The New Mutants -elokuvan kuvaukset saattavat alkaa jo keväällä Josh Boonen (Tähtiin kirjoitettu virhe) johdolla. Tämä tiimi koostuu teini-ikäisistä mutanteista.

Channing Tatumin tähdittämää Gambit-elokuvaa ei ole peruttu, vaikka se menettikin ohjaajan ja ensi-iltapäivän.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elastisen Voimavirta... Jeremy Clarksonin la... >

Keskustelut (1 viestiä)

hrpigovisho

12.04.2017 klo 23.25

Ei mitään "saatetaan ja saatetaan". Jumalauta nyt pitäisi heittää kaikki olemassaolevat suunnitelmat lattialle, vetää henkeä ja alkaa pohtimaan kunnollista, alusta asti mietittyä saagaa.

Parin vuoden tauko ja sitten komea uusi leffa jossa täysin uudet mutta ammattitaitoiset näyttelijät. Lähdetään ihan vaikka siitä liikkeelle että maailmassa on epämääräistä sortoa ja outouksia ja jossain on salamyhkäinen koulu. Punalasipäinen orpopoika on kasvanut siellä ja kun aika on oikea niin tuolipappa esittelee hänelle ideansa. Ulkona on katurosvoja, viemäreissä vellovia mutantteja, taitava shapeshifteri ja ongelmallinen timanttityttö. Rosvot ja möröt yrittävät monottaa nörttiä, mutta vakoojan toimista pitäisi päästä perille. Onneksi päässä kaikuu mentorin neuvot. Välillä törmätään ah niin ihanaan mutta pikkurikolliseen timanttiladyyn joka on välillä ongelmissa ja välillä pelastamassa partiopoikaa, ja välillä vetämässä poikaa turpaan.

Siinä oli eka leffa. Lopussa rillipoika on osoittanut kasvua ja venymiskykyä joten tyytyväinen rullapappa miettii että toivoa on ja ilmoittaa että joskus tarvitaan ryhmää. Sisään astelee neljä hahmoa joista yksi kättelee vanhaa koulututtua huurteisella kädellä. Credits.

Sitten jossain kolmannessa leffassa mainitaan Magneto, kuudennessa Mr Sinister ja kymmenennessä Apocalypse. Perkele jo tokassa leffassa tarvita mitään 30 hahmon sankaritiimiä ja viittätoista megapahista jotka kaikki sitten kolmannessa ovatkin jo vaihtuneet toisiin kera kaikenlaisen aikamatkapeeloilun. Ilman Wolverineakin voisi kevyesti mennä useampikin leffa. Iron Man on kantanut yksinään viisi leffaa.

Deadpool on niin oma juttunsa että se saakin elää nykyistä omaa elämäänsä. Gambitinkaan omasta leffasta tule yhtään mitään. Ainoa fiksu visio on se että X-menin tiimi kohtaa pikkurikollisen josta on riesaa kunnes jossain vaiheessa kortinviskoja tajuaa että mieluummin auttaa partiopoikia kuin maailmanloppu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova