Tuorein sisältö

Aquamanin oma leffa löysi roiston

13.12.2016 klo 19.25 | Luettu: 2094 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jason Momoan näyttelemä Arthur Curry eli Aquaman seikkailee ensi vuonna elokuvassa Justice League ja saa oman elokuvan syksyllä 2018. Molemmissa elokuvissa esiintyy myös Amber Heardin näyttelemä Mera, josta on tuleva sankarin puoliso ja täten myös merien kuningatar.

Patrick Wilson näyttelee Aquamanin elokuvan roistoa Merimestaria (Ocean Master), joka on sankarin velipuoli Orm Curry. Orm on kateellinen Arthurille, sillä hänellä ei ole supervoimia. Kehittynyttä teknologiaa käsiinsä saatuaan hän ryhtyy kenkkuilemaan.

Hahmojen syntytarinoista on liikkeellä eri versioita. Aquaman on todennäköisesti ihmismiehen ja Atlantiksen kuningattaren poika. Mera ei ole hyvä esimerkki tavallisesta atlantislaisesta, sillä hän on peräisin toisesta ulottuvuudesta. Molemmat viihtyvät veden alla ja ovat voimakkaita myös kuivalla maalla.

Wilson näytteli supersankaria Watchmenissa, joka sekin perustuu DC:n sarjakuviin. Hän on tuttu myös Kirottu- ja Riivattu-elokuvista, joiden ohjaaja James Wan vastaa myös Aquamanista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixissä alkaa pe... Parhaat leffat, joit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova