Tuorein sisältö

James Cameron puhuu Terminator 6:sta: ihmiset ovat jo koneiden orjia

31.01.2017 klo 17.31 | Luettu: 5744 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Cameron saa Terminator-oikeudet takaisin ja hän aikoo toimia kuudennen elokuvan tuottajana. Haastattelija on kysynyt, harmittaako Cameronia se, että sarja on "kaapattu" ja "mennyt koko ajan huonompaan suuntaan".

Cameronin mielestä sarjaa ei ole kaapattu, vaan se on kompuroinut eteenpäin ja yrittänyt löytää äänensä uudelleen. Asiat, jotka olivat hyviä alunperin, eivät välttämättä ole hyviä ja ajankohtaisia enää. Hän kuitenkin uskoo, että nykyäänkin on mahdollista kertoa relevantti Terminator-tarina.

Cameronin mukaan hänen Terminatorinsa kertovat ihmisten suhteesta teknologiaan ja siitä, kuinka ihmiset ajautuvat etäälle ihmisyydestään. Teknologia otti ihmishahmon ja muuttui ihmiskunnan suurimmaksi viholliseksi. Nykyään ihmiset ovat digitaalisen maailman lumoissa. Cameron kehottaa katsomaan mitä tahansa ravintolaa tai lentokentän odotustilaa: eivätkö koneet ole jo voittaneet, kun jokainen ihminen on laitteen orja?

Samaan aikaan Avatar-suunnitelma etenee. Cameron keskittyy osiin 2-5 yhtäaikaa ja yhtä paljon. Kaikki on suunniteltu ja näyttelijöiden liikkeiden kaappaus alkaa elokuussa. Tämän saagan avulla Cameron kommentoi välinpitämättömän ihmiskunnan kehittelemää ekokatastrofia. Presidentti Trump on kääntänyt suunnan huonompaan päin ("suoraan kohti jäävuorta") ja Cameron epäileekin, että olemme typerin saamarin sivilisaatio historiassa.

Lähde: The Daily Beast

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disneyn Kaunotar ja ... Solar Sound nostaa r... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (6 viestiä)

Töttöröö

31.01.2017 klo 18.10 1 tykkää tästä

Ei ihminen ole valmis luopumaan mukavuudesta ja turvallisuudesta. Ihminen luopuu vaikka ihmisyydestään ja päätäntävallastaan mieluummin. Digitaalitekniikalla voimme syntetisoida kaikki interaktiot ja muuttaa ne aivan miksi tahansa. Eli siis, on mahdollista joten on pakko muuttaa, massojen voima ajaa sen niin ja kukaan yksittäinen ihminen ei voi mitään. Ihminen on pelkkä matkustaja. Täällä V2:ssa kyse on lähinnä siitä, että helvettiin päästään mahdollisimman mukavasti viihtyen.
lainaa
hvoisvoshivg

31.01.2017 klo 19.19

Perkeleen ankeaa se elämä olis vaikka kaikki teknologia kiellettäisiin

Herralla on pointti joo mutta tuo pointti on jokaisen peruskoululaisenkin havaittavissa

Joo ruuduton aika on hyvä idea mutta pitäisikö aina sen yhden sillä hetkellä ruuduttoman saada käydä kaikille sanomassa että hei nyt on mun ruuduton aika joten voisitteko olla koskematta?
lainaa
Tattaraa

31.01.2017 klo 20.01 7 tykkää tästä

Ihmiset ovat kohta muslimien orjia.
lainaa
EU-foria

31.01.2017 klo 20.12

Nimimerkki "hvoisvoshivg" on hyvin sisäistänyt teknonörttien maailmankuvan, jossa kaikki muunnetaan digitaalisen mustavalkoisiksi mallinnuksiksi ja ongelmat eli harmitykset ratkaistaan lisäämällä sääntöjä ja mekanismeja tai tekemällä "parannuksia" olemassa oleviin sääntöihin ja mekanismeihin. Aina "paranee"! Jos silti edelleen jokin harmittaa, lisää sääntöjä. Toistetaan, kunnes euforia.
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

31.01.2017 klo 22.01 4 tykkää tästä

"Tämän saagan avulla Cameron kommentoi välinpitämättömän ihmiskunnan kehittelemää ekokatastrofia. Presidentti Trump on kääntänyt suunnan huonompaan päin ("suoraan kohti jäävuorta") ja Cameron epäileekin, että olemme typerin saamarin sivilisaatio historiassa."

Trump se saadaan kyllä liitettyä asiaan vaikka väkisin. Mikä pakko näillä ihmisillä on irtopisteiden kalasteluun.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

31.01.2017 klo 22.55 11 tykkää tästä

kirjoitti:
Presidentti Trump on kääntänyt suunnan huonompaan päin ("suoraan kohti jäävuorta") ja Cameron epäileekin, että olemme typerin saamarin sivilisaatio historiassa.

Ollaan kyllä typerin saamarin sivilisaatio historiassa. Kestitään vierasmaalaisia täyden palvelun all-inclusive lomalla valtion piikkiin, heitetään oman maan köyhät ja vanhukset ulos nukkumaan ja iloitaan kun pääministeri laittaa sukunsa bisnekset kuntoon valtion piikkiin.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova