Tuorein sisältö

South Parkilla on vaikeuksia pilkata Donald Trumpia, Schwarzeneggerillä ei

03.02.2017 klo 18.05 | Luettu: 4951 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Donald Trump on presidentti, joka perinteisen rukousaamiaisen aluksi ehdotti, että uskonnolliset johtajat, ulkomaiset diplomaatit ja muut kaverit rukoilevat Arnold Schwarzeneggerin uran vuoksi. Schwarzenegger on Trumpin korvaaja Diili-ohjelmassa ja katsojaluvut ovat "katastrofaalisen huonoja". Trump on ehtinyt kerskailla jo useaan otteeseen vaalivoittonsa jälkeen, että hän oli suositumpi telkkarissa kuin iso elokuvatähti.

Tuoreen tempauksen selittää osittain se, että Diilin tuottaja Mark Burnett esitteli Trumpin.


Schwarzeneggerin vastaus (videon lopussa) tuli nopeasti. Jotkut ovat täten epäilleet, että kyseessä on vain jekku, jolla Diilin katsojamääriä pyritään kasvattamaan. Myös Trump on ohjelman tuottaja ja hän on mainostanut muitakin viritelmiään presidenttinä. Perinteisesti tämän tilaisuuden tunnelmat ovat vähemmän roast-henkisiä.

South Parkin luojien mukaan Trumpin pilkkaaminen ei ole niin helppoa kuin kaikki olettavat, koska satiirista on tullut totta. Trey Parker kertoo, että South Parkin viimeisin kausi yritti pysyä ajankohtaisena, mutta se mitä todellisuudessa tapahtui, oli huomattavasti hauskempaa kuin mikään, mitä he saattoivat keksiä. Heidänkin "päänsä räjähtelivät", joten he päättivät ottaa takapakkia ja antaa Trumpin tiimin tehdä omaa komediaansa jonkin aikaa.

Trumpista tuli Kanadan presidentti South Parkissa, mutta hänet raiskattiin hengiltä. Raiskaaja eli herra Garrison on sittemmin muuttunut Trumpin kaltaiseksi hahmoksi ja noussut Yhdysvaltain presidentiksi.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yoko Ono on mukana l... Opettaja Ice Cube ai... >

Keskustelut (4 viestiä)

LEKAlla

Rekisteröitynyt 19.10.2016

03.02.2017 klo 20.34 6 tykkää tästä

Trump on maailman paras trolli. Mitä enemmän häntä pilkataan sitä suuremmaksi hän tulee. Nostan hattua! Kaikii nerot on enemmän tai vähemmän hulluja. Trump ei ole poikkeus. Liberaali ruunat ruikuttaa ja alfauros Trump tarttuu mirreihin kiinni joita on muuten 1000km jono tappelemassa hänen kouraisusta. Ainiin onhan se pressakin XD
Muokannut: LEKAlla 03.02.2017 klo 20.55 lainaa
hvifsifpsh

03.02.2017 klo 22.07 1 tykkää tästä

On kyl ihme ukko jos selviää hengissä seuraavat 4 vuotta. Terroristit sun muut yrittävät yleensä välttää johtajien tappamista mutta nyt voisi olla sellainen tilanne että yhden ukon eliminointi muuttaa kaiken politiikan täydellisesti
lainaa
pyllypataljoona

04.02.2017 klo 05.06

SP on kyllä kaikkein yliarvostetuin pellesarja, jota vain keskenkasvuiset tuntuu fanittavan. Pieru naurattaa, muttei 73 kautta.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

04.02.2017 klo 10.18 5 tykkää tästä

hvifsifpsh kirjoitti:
On kyl ihme ukko jos selviää hengissä seuraavat 4 vuotta. Terroristit sun muut yrittävät yleensä välttää johtajien tappamista mutta nyt voisi olla sellainen tilanne että yhden ukon eliminointi muuttaa kaiken politiikan täydellisesti

Terroristit as in lähi-idän hiekkamestarit tuskin haluavat Trumpin kaatuvan tai ainakaan vielä ku pakan sekoittaminen on parhaillaan menossa.
On sen sijaan vaikea sanoa vasemmistoterroristijärjestöistä kuten ANTIFA:sta ja kumppaneista joiden käytös nähtiin esim. pari päivää sitten UC Berkeleyn väkivaltaisissa mellakoissa. Toisaalta taas he eivät tunnetusti ole mitään penaalin terävimpiä kyniä joten veikkaisin että pahimmillaankin koko homma jäisi vain yritykseksi.

pyllypataljoona kirjoitti:
SP on kyllä kaikkein yliarvostetuin pellesarja, jota vain keskenkasvuiset tuntuu fanittavan. Pieru naurattaa, muttei 73 kautta.

South Park siirtyi pieruvitseistä eteenpäin n. 15v sitten ellei enemmänkin. Kannattaa joskus vilkaista, sillä sarja on muuttunut täysin vuosien varrella ja nykyisin ottaa kantaa ajankohtaisiin tapahtumiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova