Tuorein sisältö

Clerks ja Mallrats eivät jatku, mutta Jay ja Silent Bob palaavat

10.02.2017 klo 23.15 | Luettu: 1381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Clerks III ei valmistu, koska yksi nimeltä mainitsematon pääosanesittäjä ei ole käytettävissä. Mallrats 2 ei valmistu, koska elokuvaidea muuttui tv-sarjaideaksi, eikä kukaan ole toistaiseksi huolinut sitä tv-sarjaa.

Näin kertoo Kevin Smith, joka aloitti uransa minibudjetin komedioilla Clerks (Tiskirotat) ja Mallrats (Häiriköt). Smith ei valita: hänellä on riittänyt tekemistä, eikä kukaan pääse tekemään kaikkea haluamaansa tällä alalla.

Jason Mewesin näyttelemä Jay ja Smithin näyttelemä Silent Bob ovat mainituista elokuvista ja muista yhteyksistä tuttuja pilvipäitä. He palaavat elokuvassa Jay & Silent Bob Reboot, jonka Smith on jo kirjoittanut.

Elokuvien sisäisessä maailmassa tunnetaan sarjakuva Bluntman & Chronic, joka perustuu Jayhin ja Bobiin. Seuraavassa (oikeassa) elokuvassa tuohon (fiktiiviseen) sarjakuvaan perustuvasta (fiktiivisestä) elokuvasta tehdään uusi versio, eivätkä Jay ja Bob pidä tästä. Jay & Silent Bob Reboot on kieli poskessa kynäilty satiiri Hollywoodin kierrätyskulttuurista.

Smithin luottofirma Miramax on kiinnostunut. Hyvässä lykyssä kuvaukset alkavat kesällä.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican kitaristi... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova