Tuorein sisältö

"Se Hullu" on Disneyn ensimmäinen homohahmo: video

02.03.2017 klo 14.00 | Luettu: 3383 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Le fou" on ranskaa ja tarkoittaa tyhmää, hullua tai narria. Disneyn piirrosklassikosta Kaunotar ja hirviö löytyy hahmo nimeltä Lefou. Hän on Gastonin lyhyenläntä ja varsin tyhmä kätyri. Josh Gad näyttelee hahmoa uudessa versiossa, jossa hahmosta on tehty homoseksuaali: uusi Lefou tahtoo olla Gaston tai pussata Gastonia päivästä riippuen, joten hän on hämmentynyt.

Ohjaaja Bill Condon on avoimesti homoseksuaali. Hänen mukaansa Gad tekee herkullista mutta hienovaraista työtä ja sivujuonella on harkittu päätös. Moni toivoo, että herra Twilight-ohjaaja tietää, mitä hän tekee, sillä tämä psykopaattia avustava "Idiootti" on virallisesti Disneyn ensimmäinen homohahmo.


Lähde: Hollywood Reporter

Mennään vahvemmin mielipiteisiin. Allekirjoittanut on perinteisesti pudistellut päätä elokuville, jotka "herättävät henkiin" Disneyn piirrosklassikot. Epävireisyyden ja virhelaskelmointien määrä ja yleinen sieluttomuus on järkyttänyt piirrettyjen ystävää.

Uutisen ensimmäinen video on hupsu, mutta tässä on vielä 2 videota. Kumpi on "näytelty" versio?Olin vähällä päättää, että enempää uusia versioita en katso. Condonin tuoreet puheet kuitenkin sytyttivät valon silmiin. Condonin ohjaama Twilight - Aamunkoi, osa 1 on uskomatonta saastaa lähes mihin tahansa elokuvaan verrattuna, mutta se on varsin viihdyttävää saastaa ja todellinen elämys (lue arvostelu).


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin Inhumans lö... Sweden Rock julkisti... >

Keskustelut (1 viestiä)

VikonaPaati

02.03.2017 klo 17.28 2 tykkää tästä

Koska on maailman ensimmäinen homo V2.fi:n leffa-arvostelija?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova