Tuorein sisältö

Uusi The Matrix ei ole uusi versio kirjoittajan mukaan

20.03.2017 klo 17.30 | Luettu: 2740 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi The Matrix -elokuva paljastui viime viikolla. Alkuperäiset tekijät eivät ole mukana suunnitelmassa, mutta mikä tahansa saattaa muuttua. Mukaan ei ole kiinnitetty näyttelijöitä, mutta studiolla on väitetysti mielessä Creed: The Legacy of Rocky -tähti Michael B. Jordan (kuvassa). Kirjoittajaksi on palkattu Zak Penn.

Penn varoo kommentoimasta asioita selkeästi, mutta hän on pyrkinyt tyynnyttelemään faneja Twitterissä. Hänen mukaansa kenenkään ei pitäisi tehdä uutta versiota The Matrixista. Uutisissa on käytetty sanoja "reboot" ja "remake", mutta Pennin mukaan virheellisiä uutisia ei kannata kommentoida.

Jos Pennin pitäisi palkata joku Keanu Reevesin rooliin, hän palkkaisi Keanu Reevesin. Penn haluaisi nähdä lisää The Matrixia, koska idea on loistava ja se synnyttää uusia tarinoita. Penn neuvoo muistelemaan The Animatrixia ja myös X-Men-saagaa (jota hän on ollut mukana kirjoittamassa). Deadpool, Logan ja Legion ovat tuoreita tapauksia, joten haluaako kukaan, että X-Men-sarja päättyy? Penn ei halua.

Sivusto Birth.Movies.Death. on kuullut kahdelta lähteeltä, että nuoresta Morpheuksesta kertova esiosa on yksi idea, josta studio pitää hyvin paljon. Tämän tiedon mukaan Jordanin on määrä näytellä Morpheusta.

Lähteet: Twitter, Birth.Movies.Death.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vanha taru on vastus... Playboy Hugh Hefner ... >

Keskustelut (2 viestiä)

fvphsfvihp

20.03.2017 klo 17.39 1 tykkää tästä

X-menin tapauksessa sarjisten myötä on totuttu siihen että se on vaan pakko kestää että on tehty tuhansia paskoja tarinoita. Myös leffojen puolella on käynyt jo niin että ei ole mitään jatkumoa tai järkeä. Pelkkää paskaa popkornimössöä

Komeaahan se on jos saadaan toteutettua ehjä ainutkertainen kokonaisuus ja jätetään homma siihen. Kehitetään sitten seuraava uusi juttu
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.03.2017 klo 19.06

Ai Jartsa osaa kirjoittaa ihan asiallisiakin uutisia?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova