Tuorein sisältö

Creed- & Black Panther -broidit Michael B. Jordan ja Ryan Coogler keittelevät uutta, luultavasti zombeja

10.02.2024 klo 22.00 | Luettu: 440 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Michael B. Jordan on esiintynyt ohjaaja Ryan Cooglerin kaikissa elokuvissa. Fruitvale Station oli heidän yhteinen läpimurtonsa. Coogler ohjasi ja kirjoitti ensimmäisen osan Creed-saagaan, jonka osista 3 ja 4 Jordan vastaa itse. Jordan näytteli roistoa Cooglerin Black Panther -leffassa (kuvassa) ja vilahti myös sen jatko-osassa Wakanda Foreverissä.

Samalla linjalla jatketaan. Warner Bros. on voittanut tarjouskilpailun mysteerielokuvasta, jonka Coogler ohjaa ja kirjoittaa ja jonka pääosassa nähdään Jordan. Kuvausten on määrä alkaa huhtikuussa.

Elokuvan luonteesta on tarjolla löyhiä vihjeitä. Todennäköisesti kyseessä on viihde-elokuva, jonka on tarkoitus saada jatko-osia. Coogler oli tarkkana neuvotteluissa, että hän säilyttää osan oikeuksista.

Vahvistamattomien väitteiden mukaan kyseessä on Jim Crow -lakien aikaan sijoittuva jännäri, jossa nähdään epäkuolleita, eli toisin sanoen Yhdysvaltain rasistista historiaa kommentoiva zombie-elokuva. On myös väitetty, että leffa on tavalla tai toisella inspiroitunut animesta (koko lajityypistä), jota Jordan rakastaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rötöskomedia Drive-A... Näin euroviisujen vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova