Marvelin Oravatytölle nauretaan ensi vuonna

05.04.2017 klo 19.30 | Luettu: 1856 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime vuonna julkistettu New Warriors etenee. Marvelin supersankareista kertova komediasarja debytoi ensi vuonna Disneyn omistamalla Freeform-kanavalla. Ensimmäinen kausi koostuu kymmenestä puolen tunnin jaksosta.

Sarjan vetonaula on kulttisuosikki Oravatyttö eli Squirrel Girl. Deadpoolin tavoin hän on vitsihahmo sarjakuvissakin. Positiivinen ja pirteä tyttö puhuu oraville ja hänellä on oravien kyvyt, mutta jotenkin hän aina voittaa voimakkaimmatkin superkonnat.

Sarja kertoo kuudesta nuoresta supersankarista tai "supersankarista", jotka asuvat ja työskentelevät yhdessä. He tahtovat pelastaa maailman, joka ei välttämättä ole heille valmis. Muiden nuorten aikuisten tavoin he tuntevat, että kaikki on mahdollista - paitsi silloin, kun he tuntevat, että mikään ei ole.

Squirrel Girl ei kuulu kokoonpanoon sarjakuvissa, eikä muita sankareita paljasteta vielä. Ryhmään on kuulunut mm. lukuisia X-Men-mutantteja, jotka Marvel on vuokrannut muualle. Sarjan henkeen voisi sopia vaikkapa Hindsight Lad, jolla on ihmeellinen kyky jälkiviisastella.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mikä oli oikeasti vu... Shia LaBeoufin kohul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova