Tuorein sisältö

Guardians of the Galaxy 3 on virallistettu

18.04.2017 klo 12.27 | Luettu: 2174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guardians of the Galaxy Vol. 2 saapuu Suomeen ensi viikolla. Lehdistökiertueelle lähtevä ohjaaja ja kirjoittaja James Gunn on pelastanut itsensä tympeältä jossittelulta ja vahvistanut, että hän väsää myös kolmannen osan.

Hän todella tahtoo sen tehdä: leffa ei ole velvollisuus, eikä rahastus. Hän rakastaa esiteltyjä ja tulevia hahmoja ja haluaa yllättää kolmannellakin tarinalla.

Avengers: Infinity War (2018) on Marvel-universumin iso huipennus, johon Guardians-ryhmä ottaa osaa. Guardians 3 tapahtuu "kaiken sen jälkeen", eli myös Avengers 4:n (2019) jälkeen. Avengers 4:n nimi ei ole enää Infinity War - Part 2, mutta leffoilla on side ja ne kuvataan yhtäaikaa.

Infinity War -leffat päättävät monta tarinaa. Guardians-tiimin nykyisen kokoonpanon tarina huipentuu Guardians 3:ssa, joka samalla alustaa tulevaa.

Gunn tarjoaa valmiiksi pari muutakin vastausta. Jatko-osan tekeminen ei lisännyt paineita, koska tällä kertaa hän tiesi, että ihmiset tahtovat nähdä elokuvan. Kurt Russellin ja Sylvester Stallonen kanssa työskentely oli ajoittain pelottavaa, koska hän leikki Snake Plisskeniä ja Ramboa lapsena: nämä herrat ovat ikoneita.

Lähde: Facebook

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oikaisuja: Jedi onki... Scorpions areenakeik... >

Keskustelut (1 viestiä)

gpihvshpisvd

18.04.2017 klo 19.26

Mitä Stallone Guardiansissa?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova