Tuorein sisältö

Deadpoolin kovin kaveri on Josh Brolin

12.04.2017 klo 22.30 | Luettu: 2931 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Josh Brolin näyttelee Cablea elokuvassa Deadpool 2 ensi vuonna. Monet tähdet tahtoivat roolin (mm. Stephen Lang, Ron Perlman, Dolph Lundgren) ja juorujen mukaan monia tähtiä harkittiin rooliin (mm. Russell Crowe, Brad Pitt, Michael Shannon). Brolin sen nappasi, vaikka hän näyttelee toistakin Marvel-hahmoa: Marvel-universumin isointa konnaa Thanosia.

Cable on mutkikas heppu. Hän on mutantti. Hän on X-Men-hahmo. Hän on Kykloopin ja Jean Greyn kloonin poika. Hän on aikamatkustaja synkästä tulevaisuudesta. Hän on telekineetikko, telepaatti ja kyborgi. Olennaisin asia on se, että hän on jäykkis. Sarjakuvat keksivät tehdä hänestä ja Deadpoolista parin: kyseinen sarja on yksi Deadpoolin rakastetuimmista vaiheista.

Brolin on suostunut neljään elokuvaan. Cable on X-Forcen eli "rajumman X-Men-tiimin" ensimmäinen johtaja ja X-Force-elokuva tehdään jossakin vaiheessa. Deadpool itse eli Ryan Reynolds olisi tahtonut tehdä sen jo seuraavaksi.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sylvester Stallonen ... Flow Festival lisäsi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

fpvisphisdo

12.04.2017 klo 22.53 2 tykkää tästä

Brolin ei ole riittävän jäykkis. Niin Men In Blackissa kuin True Gritissäkin hemmolla on näennäisestä äijä-stereotypiastaan huolimatta ihan hyvin koko ajan virne naamassa

Plus tää nyt on vähän sama kuin jos Evans jatkaisi edelleen ihmenelosten liekkinä. Fox varmaan teki valinnan ihan vaan ajatellen että pikkaisen näpäytetään suurta ja mahtavaa Marvelia
lainaa
notjosh

14.04.2017 klo 15.18 1 tykkää tästä

Brolin on riittävän jäykkä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova