Tuorein sisältö

"Aquaman" Jason Momoa vihjailee uudesta DC-roolista

21.01.2023 klo 20.15 | Luettu: 998 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jason Momoan tähdittämä Aquaman tienasi enemmän pätäkkää kuin yksikään muu DC:n sarjakuviin perustuva elokuva. Toiseksi jäi jopa tuottoisin Batman eli Yön ritarin paluu.

Jatko-osa Aquaman and the Lost Kingdom valmistuu jouluna. Se on viimeinen DC-elokuva, joka sai vihreää valoa ennen uutta DC Studios -aikaa. James Gunnin ja Peter Safranin luotsaama DC Studios perustettiin viime lokakuussa.

DC Studios pyrkii luomaan pitkän ja jämäkän suunnitelman uusille elokuville ja tv-sarjoille, mutta ei ole tarkalleen tiedossa, mitä se tarkoittaa. Multiversumit ovat muotia, ja tämän kesän The Flash menee sille reviirille, joten kaikki on mahdollista. Teräsmiehen näyttelijä vaihdetaan varmasti. Se on huhu, että Momoa saattaa näytellä jatkossa Loboa.

Momoa ei huhuja kumoa. Hän kertoo rakastavansa Gunnia. Hän on kuullut suunnitteilla olevista "erittäin siisteistä" DC-projekteista. Hän on ehdottomasti osa useampaa kuin yhtä. Hän tulee "aina" olemaan Aquaman, mutta hänellä on tilaa ja halua näytellä useampaa roolia, kuten muut näyttelijät ovat tehneet. Hän toivoo, että hän voisi paljastaa enemmän.

Lähde: Deadline

Liikkeellä on erikseen tällainenkin avautuminen:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaleidoscope 3 - Blu... Stephen Kingin The B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova