Tuorein sisältö

Marvel palkkasi Oravatytön ja liittolaiset

11.07.2017 klo 10.12 | Luettu: 1505 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

New Warriors on ensi vuonna alkava komediasarja, joka sijoittuu Marvelin elokuvauniversumiin. Se kertoo nuorista ja "raivokkaan keskinkertaisista" supersankareista, jotka muodostavat tiimin. Näyttelijät on löydetty: tuottajat luonnollisesti kuvailevat heitä vilpittömiksi, innokkaiksi, hurmaaviksi ja sanalla sanoen täydellisiksi.

Milana Vayntrub (Silicon Valley) on Oravatyttö, jolla on kaikki oravien voimat. Hän on optimistinen ja itsevarma fanityttö, jota lemmikkiorava Tippy Toe seuraa kaikkialle.

Derek Theler (Baby Daddy) on Mister Immortal, joka on kuolematon omien sanojensa mukaan. Hänen supervoimansa ovat mahtavia, mutta hän on liian laiska tehdäkseen niillä paljoa.

Jeremy Tardy (Dear White People) on Night Thrasher, jolla on sama supervoima kuin Batmanilla: rikas perhe. Hän uskoo vahvasti omaan versioonsa oikeudesta.

Calum Worthy (Austin & Ally) on Speedball, joka osaa heitellä energiapalloja, joskaan ei järin hyvin. Hän tahtoo olla sankari, mutta äkkipikaisuus on hänen heikkoutensa.

Matthew Moy (2 Broke Girls) on Microbe, joka osaa puhua pöpöille. Voimat tekevät hänestä luulosairaan ja melkeinpä telepaatin: hän tietää täsmälleen, mitä olet tehnyt.

Kate Comer (Hello My Name is Doris) on Debrii, joka on ylpeä mutta huumorintajuinen matalan tason telekineetikko. Hän kykenee liikuttamaan ajatuksen voimalla vähintäänkin paperikuppia.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yli 100 miljoonaa my... Moonlight-ohjaaja ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova