Tuorein sisältö

MTV Katsomon katselussa huimaa nousua

27.04.2017 klo 11.45 | Luettu: 1916 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



MTV on juhlinut alkuvuoden ajan 60-vuotista taivaltaan - MTV oli myös tammi-maaliskuun "tavoittavin kaupallinen tv-yhtiö".

MTV:n kaupallinen katseluosuus nousi tammikuun 42,2 prosentista maaliskuun 45,1 prosenttiin (10-54, prime).

Alkuvuoden (tammi-maaliskuu) katsotuin viihdeohjelma Suomessa oli MTV3:n huippusuosittu Putous. Kaikkiaan Putousta seurasi kauden aikana huikeat 3,6 miljoonaa suomalaista. Toiseksi katsotuin alkuvuoden ohjelma oli Tanssii Tähtien kanssa, joka tavoitti kauden aikana 3,3 miljoonaa silmäparia kotisohvien äärelle.

MTV Katsomon katselussa on myös havaittavissa selvää nousua. Katsomon käynnistykset tammi-maaliskuun aikana ovat 54 prosentin verran kasvussa. Maaliskuussa käynnistysten määrä kohosi uuteen ennätykseen, 15,8 miljoonaan. Tv:stä tutut suosikit olivat suosittuja myös MTV Katsomossa; Salatut elämät, Putous, Riisutut, Bumtsibum ja Yökylässä Maria Veitola keräsivät korkeimpia keskikatsojamääriä yksittäisille jaksoille.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Duudsonit-Jarppi ja ... Fanit ihmettelevät R... >

Keskustelut (1 viestiä)

1111

27.04.2017 klo 12.07

Veikkaan että on myös jotakin tekemistä 'ilmaiskuukausi' kampanjoiden kanssa. Kun olet ostanut jonkin tuotteen olet saanut kaupan päälle katsomoa x ajaksi. Meillä näin ja aika monella muullakin tutulla. Eiköhän se sieltä vielä laske kun huomaavat tarjonnan vähyyden.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova