Tuorein sisältö

South Park piereskelee kernaammin kuin jatkaa Donald Trumpin kommentoimista

04.05.2017 klo 14.00 | Luettu: 3516 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

South Parkin seuraava tuotantokausi aikoo puhdistaa ilmaa piereskelemällä. Edellinen kausi pyöri Donald Trumpin ympärillä vahvemmin kuin oli tarkoitus.

Tekijät uskoivat, että Hillary Clintonista tulee ensimmäinen naispresidentti, joten kauden oli tarkoitus keskittyä tyttöjen ja poikien ikuiseen sotaan. Naiset ovat aliedustettuja South Parkissakin, koska Matt Stone ja Trey Parker vastaavat useimmista äänistä ja on vaikea saada muita studioon keskellä yötä.

Tarkoitus oli, että heti vaali-illan jälkeen valmistuu jakso "The First Gentleman", joka vääntää vitsiä siitä, että Bill Clinton on ensimmäinen presidentin mies. Tiimi harkitsi jakson esittämistä sellaisenaan ja sen hyllyttämistä, mutta suuria muutoksia tehtiin viime tingassa. Tekijät tahtoivat sanoa, että South Park jatkuu ja aurinko nousee, vaikka vaalitulos järkytti monia.

South Park ei tahdo olla "se show", joka on joka viikko otsikoissa poliittisten kommenttien vuoksi. South Park tahtoo vaihtaa sävyä vapaasti, joten seuraava kausi panostaa pieremiseen.

Parkerin mukaan seinään juoksevasta apinasta ei voi tehdä hauskempaa. Seinään juokseminen on teko, joka voidaan toistaa ja jota voidaan kommentoida, mutta sitä ei ole mahdollista parodioida.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gears of War -leffa ... Radioheadin klassikk... >

Keskustelut (5 viestiä)

maissi

04.05.2017 klo 14.12 5 tykkää tästä

Hyvä, sillä viime kausi taisi olla tylsin South Park -kausi miesmuistiin.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.05.2017 klo 18.02 2 tykkää tästä

Jatkossa siis piereskellään Clintonin naamalle.
lainaa
bgwgvoswegh

04.05.2017 klo 18.32 3 tykkää tästä

Pisteet kyllä siitä että ilmeisesti kaksikolla ei ole minkäänlaisia rajoituksia mihinkään. Mikään ei ole niin tärkeää etteikö siitä voisi tehdä kakkavitsiä. Samalla myös hieman pelottavaa, koska Trumpkin on vähän samanlainen ukko
lainaa
uusikausi

04.05.2017 klo 19.51 3 tykkää tästä

Kaksi edellistä kautta olivat erittäin tylsiä mielestäni. Sain toki muutamat naurut, mutta tuo koko kauden jatkuva juoni ei sovi mielestäni South Parkiin ollenkaan. Käsittääkseni seuraavalla kaudella tämä on kuitenkin korjattu ja joka jaksossa voidaan keskittyä uuteen asiaan.
lainaa
suomalainen-1958

04.05.2017 klo 22.52

En tiedä miksi dumppasi toimitus aiemman kommenttini.
Siis South Park on tosi hyvin kartalla: Sana trump on slangisana, joka tarkoittaa piereskellä. Aivan hulvatonta satiiria:) 10+ pistettä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova