Tuorein sisältö

Schwarzenegger vahvistaa jatkavansa Terminator-sarjassa

22.05.2017 klo 16.55 | Luettu: 3043 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Arnold Schwarzenegger vahvistaa olevansa mukana seuraavassa Terminator-elokuvassa, jonka tuottaa alkuperäinen ohjaaja James Cameron. Miehet ovat tavanneet hiljattain ja keskustelleet asiasta. Arskan mukaan projekti etenee ja Cameronilla on "joitakin hyviä ideoita siitä, miten jatkaa sarjaa".

Cameron saa oikeudet takaisin vuonna 2019. Hänen uuden elokuvansa julkistamisen jälkeen uutisoitiin, ettei Paramount Pictures tuota Terminator: Genisysin jatko-osaa. Schwarzenegger kommentoi jo aiemmin, ettei tuo uutinen tarkoita sitä, että myös Cameronin suunnitelma olisi peruttu.

Schwarzenegger myös toistaa hokemansa: Conan 3 ja Identtiset kaksoset 2 ovat yhä kehitteillä. Joskus näyttelijät elättelevät toivoa lämpimikseen, mutta Arska mainitsee, että Identtisten kaksosten jatko-osan käsikirjoitus valmistuu kuukauden sisällä ja leffa on täten jo nurkan takana. Hän, Danny DeVito ja Eddie Murphy näyttelevät kolmosia.

Lähde: Screendaily

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen Virallisella ... Alien: Covenant komp... >

Keskustelut (1 viestiä)

vhoiwwvoih

24.05.2017 klo 00.15

Identtiset kolmoset kuulostaa kyl niin komealta kasarin comebackilta että pakko on vähän kuola valua. Terminatorin ja Conanin arvaa millaisia ovat nyky-hollywoodissa mutta jos tekijöillä on vähänkään tyylitajua niin Identtiset kolmoset ei ole mikään Seth Rogen/Jennifer Aniston ajan komedia vaan ihan musiikkia myöten retroa.

Pakko uskoa, kun kerran Eddien valitsivat. Jos haluaisivat modernisoinnin niin olisi valittu Carrell tai joku näistä nykynaamoista
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova