Tuorein sisältö

Muumion aloittama leffasarja on nyt Dark Universe: uutta tietoa

23.05.2017 klo 16.15 | Luettu: 2744 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi The Mummy aloittaa tuttujen hirviöiden elokuvauniversumin. Universal Pictures on viime tingassa antanut sarjalle nimen Dark Universe. Sarjalla on nyt kotisivut, logo ja Danny Elfmanin säveltämä tunnusmusiikki. Tuore video muistuttaa, mistä idea on peräisin: Universal on klassisten hirviöelokuvien koti ja monet alkuperäisistäkin hirviöistä kohtasivat toisensa kauan sitten.


Sofia Boutella on muumio, Tom Cruise on hänen kiroamansa jokamies ja Russell Crowe on tohtori Jekyll. He esiintyvät The Mummyssa, joka saapuu Suomeen 9. kesäkuuta. Tuore kuva kytkee heidät tulevaisuuteen: Johnny Depp on näkymätön mies ja Javier Bardem on Frankensteinin hirviö.


Se on vahvistettu, että Bill Condon (Beauty and the Beast - Kaunotar hirviö, Frankensteinin isä) ohjaa elokuvan Bride of Frankenstein. Nimihenkilön eli naispuolisen Frankensteinin hirviön näyttelijä julkistetaan pian. Ensi-ilta on 14. helmikuuta 2019. Kyseessä on jatkumon toinen elokuva: nimeämätön elokuva oli ajoitettu keväälle 2018, mutta se lykkääntyy tai on peruttu.

"Prodigium" on tässä maailmassa järjestö, joka sitoo tarinat yhteen. Jekyll on Prodigiumin johtaja. Järjestön omat kotisivut löytyvät täältä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Telian ja Discoveryn... Ruotsalainen Opeth l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova