Tuorein sisältö

Johnny Deppiä ei nähdä Näkymättömänä miehenä, mutta klassikkohirviöitä on yhä tulossa

28.01.2019 klo 23.45 | Luettu: 1302 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruisen tähdittämä The Mummy tuhosi aloittamansa hirviöuniversumin konkreettisella tavalla. Isot nimet lähtivät kotiin ja suunnitelmaa varten perustetut toimistot jäivät tyhjiksi. Se on yhä mahdollista, että kaikki luvatut leffat valmistuvat, mutta ne ajatellaan uusiksi, eivätkä tarinat enää liity toisiinsa.

The Invisible Man -elokuva etenee ilman Johnny Deppiä, joka ehti poseerata Cruisen ja kumppaneiden kanssa. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Leigh Whannell ja tuottajana toimii Jason Blum. He ovat tehneet yhdessä Upgrade-sci-fin ja Insidious-kauhutrilogian. Molemmat tunnetaan kustannustehokkaista otteista, mutta se ei ole kiveen kirjoitettua, että uusien elokuvien täytyy olla edullisia: mikään ei ole. Ikärajatkin voivat olla korkeita tarpeen mukaan.

Studiopomon mukaan uusi suunnitelma on yksinkertaisesti se, että intohimoisten tarinankertojien annetaan kertoa tarinansa henkilökohtaisemmin. Muidenkin uusien ohjaajien kanssa on jo keskusteltu. Cruisen, Deppin, Russell Crowen ja Javier Bardemin kanssa saatetaan keskustella uusista mahdollisuuksista, kun visiot selkeytyvät.

Dracula, Frankenstein, Mustan laguunin hirviö, Oopperan kummitus ja Notre-Damen kellonsoittaja ovat eräitä potentiaalisia aiheita.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -put... Ozzy sairastaa jälle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova