Tuorein sisältö

Spider-Man on vihdoin tehty oikein? Vielä pari näytettä.

24.05.2017 klo 23.30 | Luettu: 3140 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaksi erilaista Spider-Man: Homecoming -traileria on julkaistu. Varoitus: niiden alla on mielipiteitä!
Näitä mainoksia on melko hankala kritisoida, jos nuoresta ja vitsikkäästä Spider-Manista kertovat sarjakuvat toimivat laadun kriteerinä. Näin väittää allekirjoittanut, joka turhautui alkuperäiseen "tylsä, mairea silakkamies" -trilogiaan ja yritti epätoivoisesti pitää uudesta "kolea geelitukkamies" -saagasta. Spider-Man on palannut kotiin muiden Marvel-hahmojen rinnalle ja hän on oikeaoppisesti vitsikäs teini. Häntä näyttelee sympaattinen, aitoihin stuntteihin kykenevä Tom Holland.

Positiivisuus on jopa välttämätöntä muiden faktojen ja huhujen vastapainoksi. Homecoming on jatko-osa tarinalle, jossa teini värvättiin maapallon tehokkaimpien ammattisotilaiden tappeluun ilman syytä: osa "ihailtavan luontevasta" huumorista kommentoi sitä tappelua. Entäs tulevaisuus? Kohtaako tämä Spider-Man arkkivihollisensa Vihreän menninkäisen? Geeliversio ei tahtonut kierrättää, joten aito menninkäinen kuoli pois vuoteessa. Homecoming-saaga tuskin ilmoittaa Gwen Stacyn kohtalon avulla, milloin viattomuuden aika päättyy, koska sekin olisi selkeää toistoa.

Tämä Spider-Man osallistuu Infinity Wariin, joka on samansuuntainen sattumus kuin se, jossa sarjakuvahahmo sai symbiootin, josta tulee myöhemmin Venom. Tämä Spider-Man ei välttämättä saa symbioottia koskaan, sillä ensi vuonna valmistuva Venom-elokuva ei kuulu samaan jatkumoon. Toisaalta on huhuttu, että "Kotiinpaluu" jää muutaman elokuvan mittaiseksi, joten on mahdollista, että tämä Spider-Man siirtyy Venom-universumiin heti, kun hän unohtaa tavanneensa Iron Manin. Hahmonkehitystä?

Suicide Squadin alkutekstien mukaan Robin, jota emme ole nähneet, on jo murhattu. Tällaiset umpikujat herättävät fanipojassa ajatuksen, että aihe pitäisi aloittaa alusta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones: suu... Päivän pila: venäläi... >

Keskustelut (1 viestiä)

dvhoeigweoihg

25.05.2017 klo 02.21 4 tykkää tästä

Voi olla lupauksia joo, mutta tosiaan tuon historian painolastin takia joutuvat olemaan perkeleen varuillaan.

Eipä sillä, kun katsoo MCU:n suunnitelmia niin eihän heillä riitä kiinnostus ja aikataulu kuin korkeintaan pariin lisäleffaan. Helposti kakkosessa roistot hermostuvat ja Kingpin (Daredevilin Kingpin?) lähettää Hammerheadin, Tombstonen ja Chameleonin hoitelemaan Hämiksen että bisnekset saavat jatkua. Kun se ei toimi ja kolmosessa pitää ottaa järeämmät aseet käyttöön niin Kraven, Mysterio ja Skorpioni saavat vuoronsa, plus Smythe valmistelee Hämistappajarobonsa Starkin tekniikan pohjalta. Ja jos vielä neloseen riittää virtaa niin Morbius, Musta Kissa ja Kraven uudestaan tulevat harrastamaan kissahiirileikkiään.

Hämiksellä riittää ihan hyvin järeitä tykkejä vaikka Vihreän sorttinen Menninkäinen, Mustekala, Venom, Hiekkamies, Lisko ja Elekto jätettäis pois. Simmonsinkin korvaaminen on niin iso haaste että eivät varmaan edes yritä. Oikeasti Skorpioni ihan hyvin kantaisi yhden leffan, Mysterio toisen ja Kingpin parikin joten ihan hyvin voisivat pärjätä. Kameleonttikin voisi olla virkistävän erilainen pahis joka yksin tai yhdessä Mysterion kanssa tuhoaa Hämiksen ja vaikka koko Kostajien maineen, ja Hämis on sitten ainoa jonka älli riittää niiden palauttamiseen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova