Tuorein sisältö

Game of Thronesin huipennus saattaa lykkääntyä

02.06.2017 klo 23.48 | Luettu: 2128 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thrones jatkuu ensi kuussa. Kun seuraavat seitsemän jaksoa on nähty, edessä saattaa olla pitkä odotus. Viimeinen kausi saattaa valmistua vasta vuonna 2019 riippuen siitä, miten paljon aikaa sarjan vetäjät David Benioff ja Dan Weiss tuntevat tarvitsevansa sitten, kun viimeiset kuusi jaksoa on ensin kirjoitettu. Tuotannon mittakaava on paisunut jo tällä kaudella: elokuvien kuvasto haastetaan.

Neljä tai viisi esiosasarjaa on suunnitteilla, mutta kuten on painotettu, suunnitelma on täysin auki. HBO-pomo Casey Bloysin mukaan tarkoitus ei ole pyörittää useaa sarjaa yhtä aikaa, vaan löytää oikeat ideat ja saada käyntiin edes yksi sarja, joka on kunniaksi alkuperäisen sarjan perinnölle. Uusi sarja ei ala heti alkuperäisen jälkeen, vaan HBO pelaa pitkää peliä.

Benioff ja Weiss eivät osallistu esiosien kehittelyyn, vaan he ja useimmat muut panostavat täysillä pääsarjan kunnialliseen päätökseen. Aiemmin on mainittu, että he toimivat tuottajina, mutta he eivät halua olla edes nimellisiä sellaisia, jottei huomio ole heissä. Kun he ovat valmiita, he ovat omistaneet Game of Thronesille noin 12 vuotta ja he haluavat nauttia jatkosta faneina.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney Spears esitt... Tuleva supertähti lö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova