Tuorein sisältö

Uuden Ankronikan tunnusbiisi: nyt svengataan tai itketään

14.06.2017 klo 21.00 | Luettu: 2895 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney kertoo, että uusi Duck Tales eli Ankronikka alkaa 12. elokuuta tunnin mittaisen jakson voimin. Nettiin on samalla putkahtanut uusi versio tunnusbiisistä. Alkuperäinen sarja täyttää 30 vuotta syyskuussa.

Useimmat rakastetut hahmot jatkavat seikkailuitaan, mutta se on totta, että tietokoneajan sarja näyttää hyvin erilaiselta kuin alkuperäinen, jota tehtiin "Disneyn renessanssin" aikana. Allekirjoittanut koettaa jälleen lohduttaa tällä mietteellä: Mikki Hiiren uudet seikkailut ovat yhtä kekseliäitä kuin alkuperäiset, vaikka tyyliin pitää tottua.

Yksi lupailtu parannus on se, että Tupulla, Hupulla ja Lupulla on persoonallisuudet. Lisäksi Aku Ankka on enemmän esillä, kuten hän oli Carl Barksin sarjakuvissa, joihin uusi ja vanha sarja perustuvat.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Flow-festivaalillaki... Komedia kertoo, kuin... >

Keskustelut (3 viestiä)

ankronikkabest

14.06.2017 klo 21.18 6 tykkää tästä

Omaan korvaan istui mukavasti tämä versio, toivottavasti uusi kohdeyleisö nauttii sarjasta yhtä paljon kuin mitä itse tuli lapsena fanitettua.
lainaa
oiwehgfe

14.06.2017 klo 21.28 2 tykkää tästä

Oli sentään sama biisi. Ja Akun läsnäolo voi tehdä tästä ihan megahitin Suomessa. Saadaanko lukea uutisissa että Suomessa paras katsojaprosentti ja torilla tavataan?
lainaa
AkuTäti

14.06.2017 klo 21.34 6 tykkää tästä

Teppo Tulppu - kusipää homo.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova