Tuorein sisältö

Hän on Disneyn uusi Jafar

04.08.2017 klo 22.30 | Luettu: 1879 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Taannoisen huhun mukaan ohjaaja Guy Ritchie tahtoo Aladdin-elokuvansa Jafariksi Tom Hardyn, vaikka Disney on vakuutellut, että tämä leffa pyrkii välttämään näyttelijöihin liittyvät kohut.

Jafariksi on nyt löydetty Marwan Kenzari. Hän on näytellyt mm. The Mummyn ja Ben-Hurin uusimmissa versioissa. Alankomaissa syntyneen herran juuret ovat Tunisiassa.

Aladdinia näyttelee Mena Massoud, joka on syntynyt Egyptissä ja varttunut Kanadassa. Jasminea näyttelee britti Naomi Scott, jonka äidillä on intialaisia juuria.

Kohut johtuvat yleensä siitä, että roolit menevät aina hardyille, vaikka maisemissa pyörii monipuolisia kykyjä, joten Disney luultavasti on tehnyt oikein jopa useimpien ammattilaisloukkaantujien mielestä. Tarina sijoittuu fiktiiviseen kaupunkivaltioon, joten pelivaraa on hieman, vaikka valtio selkeästi sijaitsee Lähi-idässä.

Kenzarin ohella Nasim Pedrad on uusi nimi yhtälössä. Iranissa syntynyt Saturday Night Live -koomikko näyttelee Jasminen palvelustyttöä ja ystävää Maraa, joka on luotu tarinan tätä versiota varten.

Lampun henkeä voi näytellä kuka vain? Kaikki näyttelijät ovat fyysisiä olentoja, eikä kukaan heistä ole sininen.

"In moonlight, black boys look blue."
- Moonlight

Henkeä näyttelee Will Smith.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Willin & Gracen palu... American pie -tähti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova