Tuorein sisältö

X-Men: Dark Phoenixin tiimi on vahvistettu

15.06.2017 klo 19.40 | Luettu: 3223 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men: Dark Phoenix on ensi vuoden kolmas X-Men-elokuva: New Mutants ja Deadpool 2 valmistuvat ensin.

20th Century Fox vahvistaa, että elokuvasta tulee Simon Kinbergin esikoisohjaus. Kinberg on elokuvien X-Men: Viimeinen kohtaaminen, X-Men: Days of Future Past ja X-Men: Apocalypse kirjoittaja ja tuottaja, joka häärii muidenkin X-Men-projektien kulisseissa.

James McAvoy on yhä professori Xavier, Michael Fassbender on Magneto ja Jennifer Lawrence on Mystique. Aiemmin on spekuloitu, että nämä kolme nimekästä kykyä jättäisivät sarjan.

Nicholas Hoult on Beast, Alexandra Shipp on Storm, Tye Sheridan on Cyclops, Kodi Smit-McPhee on Nightcrawler ja Sophie Turner on Jean Grey, josta tulee Dark Phoenix.

Jessica Chastain neuvottelee keisarinna Lilandran roolista. Lilandra on Shi'ar-kansaan kuuluva avaruusolento, joten sekin on vahvistettu, että Phoenix-tarina mukailee sarjakuvia tällä kertaa. X-Men: Viimeinen kohtaaminen tarjosi tyrityn version.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirottu-universumi p... The Mummyn Sofia Bou... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

fihdgpwshg

15.06.2017 klo 20.16

Implikoi, että jos ei noudateta sarjista niin on aina paskaa. Sitten taitaa aika lailla jokikinen sarjisleffa olla paskaa.

Olihan se X-Men 3 aika lässy, mutta Apocalypse oli jo jotain ihan muuta.
lainaa
Ebund

16.06.2017 klo 00.29 1 tykkää tästä

Tuleekohan taas sama kuvio että Magneto muuttuu pahaksi mutta sitten lopussa hyväksi koska Xavier on nähnyt hänessä hyvää.
lainaa
vihswipvdw

16.06.2017 klo 08.29

Ebund kirjoitti:
Tuleekohan taas sama kuvio että Magneto muuttuu pahaksi mutta sitten lopussa hyväksi koska Xavier on nähnyt hänessä hyvää.


X-Menissä on melkolailla pointti, ettei ole pahoja ja hyviä. Magnetohan on maailman parhaimmaksi listattuja pahiksia koska sillä on motivaatiot mutanttien suojelemiseksi ja se toimii niiden mukaan tarkoittaa se sitten työskentelyä ihan kenen tahansa kanssa vaan.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova