Tuorein sisältö

X-Men-elokuvia kehitellään ennätystahtiin Disney-diilistä huolimatta

27.02.2018 klo 21.12 | Luettu: 1432 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney todennäköisesti nielaisee 20th Century Foxin ja saa oikeudet mm. useimpiin puuttuviin Marvel-hahmoihin. Kauppa julkistettiin joulukuussa, mutta käytännön asiat on yhä ratkaistava.

Odotellessaan Fox jatkaa vanhalla polulla, joka useista hiteistä johtuen on johtamassa entistä useampiin Marvel-elokuviin. Studion edustajien mukaan Disney-uutinen ei ole hidastanut toimintaa lainkaan.

Tänä vuonna piti valmistua kolme X-Men-elokuvaa, mutta kauhuleffa New Mutants lykkääntyi ensi vuodelle. On väitetty, ettei elokuva ole vaikeuksissa, mutta tuoreen juorun mukaan kesällä aiotaan kuvata uutta materiaalia, johon kuuluu jopa uusi hahmo.

Kolmen X-Men-elokuvan vuositahti on tarkoitus aloittaa ensi vuonna. New Mutants on ajoitettu helmikuulle ja Gambit kesäkuulle. Kolmas elokuva on mahdollisesti X-Force, sillä sen kuvauksien on määrä alkaa syksyllä. X-Force kertoo hahmoista, jotka esittelee tänä kesänä Deadpool 2.

Myös Doctor Doomin ja Silver Surferin omat elokuvat ovat kehitteillä. Nämä hahmot hengailevat yleensä Fantastic Four -tiimin kanssa. Sekin lisenssi Foxilla on ja sarjakuvissa hahmot elävät saman taivaan alla, mutta ei ole selvää, onko nämä leffat laskettu mukaan kolmen X-Men-filmin vuositahtiin.

Tänä vuonna valmistuu Deadpool 2:n ohella X-Men: Dark Phoenix (kuvassa).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mark Hamill kahvitte... Turun Down By The La... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


123


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova