Tuorein sisältö

Muutama komedia pelastui Sonyn sensuuri-idealta

17.06.2017 klo 21.25 | Luettu: 2150 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kukaan ei aikuisten oikeasti ole ryhtynyt sensuroimaan elokuvia. Silloin kun DVD oli uusi asia, sensuuri oli yhä todellinen ongelma.

Sony on kuitenkin saanut runsaasti kritiikkiä siitä, että firma aikoo tarjota sensuroidun version valikoiduista leffoista kaupanpäälliseksi. Fanit ja yksittäiset taiteilijat ovat ärähtäneet. Myös The Directors Guild of America on huomauttanut, että ohjaajilla on oikeus itse hyväksyä ja editoida töidensä erikoisversiot.

Sony on vastannut, että sopimusten pitäisi olla kunnossa: joistakin elokuvista on jo olemassa hyväksytty kevytversio, mutta jos ohjaaja muuttaa mielensä, ohjaajan tahtoa kunnioitetaan.

Ohjaaja Adam McKay kuuluu tuohon kerhoon. Hänen ohjauksistaan Velipuolet ja Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby on olemassa siistitty versio tv:tä ja lentoja varten, mutta hän ei tahdo, että nuo versiot päätyvät laajempaan levitykseen.

Sonyn alkuperäiseltä listalta on poistettu myös Goosebumps ja Adam Sandlerin tuotantotalon elokuvat Aina eka kerta, Pixels, Big Daddy ja Oikeesti aikuiset 1 ja 2. Tällä hetkellä Sonyn cleanversionmovies.com ei edes toimi.

Ohjaaja Judd Apatow, jonka elokuvia ei ole yritetty sensuroida vielä, käskee Sonya tunkemaan sensuroidut versiot perseeseen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nalle Puh luotiin ma... Michael Monroe 55 vu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova