Tuorein sisältö

Adam Sandler koettaa tehdä Netflixille lisää laatua Uncut Gems -poikien kanssa

21.10.2022 klo 22.35 | Luettu: 746 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Mustalla huumorilla höystetty draamajännäri Uncut Gems (kuvassa) on yksi Adam Sandlerin kiitellyimmistä elokuvista. Se nousi pieneksi hitiksi pelkillä Pohjois-Amerikan markkinoilla. Kansainvälisestä levityksestä vastaa Netflix, joka maksaa Sandlerille pääasiassa hömpästä, mutta esittää yksinoikeudella myös kiiteltyä Hustle-draamaa.

Sandler ja Uncut Gemsin ohjanneet Safdien veljekset liittoutuvat uuden elokuvan merkeissä. Sen tuottaa Netflix. Nimeä sillä ei ole, eikä tarjolla ole juonikuvausta, mutta sisäpiirilähteet uskovat, että aiheena ovat kalliimman puoleiset keräilykortit. Leffa saattaa siis käsitellä vastaavia teemoja kuin Uncut Gems, jossa Sandlerin näyttelemä korukauppias on pahasti koukussa vedonlyöntiin.

Jatkossa Sandler ja Netflix ovat laadun tae? Ei mennä asioiden edelle. Sandler on filmannut Netflixille neljä elokuvaa, jotka odottavat julkaisua: yksi on potentiaalisesti kunnianhimoinen scifiseikkailu Spaceman, mutta kolme muuta ovat tähän tietoon perinteisempiä Sandler-komedioita (mm. Murhamysteeri 2).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Sandman 1-8: sin... Lyhyeen Wakanda Fore... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova