Tuorein sisältö

Alaikäisiä "hierojiksi" palkanneen porhon tarina kerrotaan minisarjassa

18.06.2017 klo 18.00 | Luettu: 1800 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jeffrey Epstein on Yhdysvaltain Neitsytsaarilla asuva kroisos, joka on ilotyttöjen ja hierojien ystävä. Hän käytti näiden ammatinharjoittajien palveluita ja väitetysti suunnitteli kiristävänsä tuttavia, jotka tekivät samoin hänen kartanossaan. Nuorin asiaan liittyvä tyttö oli 14-vuotias. Varakas mies luonnollisesti väisti vakavimmat syytteet, mutta hän istui vankilassa 13 kuukautta ja on rekisteröity seksirikollinen.

James Patterson tutki aihetta kirjassaan Filthy Rich. Kirjaan perustuva samanniminen minisarja on suunnitteilla. Sen ohjaa ja kirjoittaa Peter Landesman, jonka aiempia töitä ovat elokuvat Concussion ja Parkland. Landesman on entinen toimittaja, joka on tutkinut mm. laittomia ase- ja ihmiskauppoja.

Mutta kuka tarinoi Epsteinistä tähän tyyliin?

"Olen tuntenut Jeffin 15 vuotta. Hieno mies. Hänen kanssaan on hauska viettää aikaa. On jopa sanottu, että hän pitää kauniista naisista yhtä paljon kuin minä, ja monet heistä ovat nuorempaa sorttia. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Jeffrey nauttisi sosiaalisesta elämästä."

Vastaus: Donald Trump. Häntä ja Epsteiniä on syytetty alaikäisen raiskauksesta samassa oikeusjutussa. Epsteinillä on siteitä myös Bill Clintoniin ja prinssi Andrewiin.

Uutisen lähde: Hollywood Reporter
Trump-sitaatti: New York Magazine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: heterom... Renny Harlinilta tul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova