Stalinin kuolemalla naurattanut ohjaaja twiittasi Trumpista ja sai heti läjän tarjouksia

08.09.2018 klo 18.30 | Luettu: 1555 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Armando Iannucci on muun muassa komediasarjan Rouva varapresidentti (Veep) luoja ja elokuvan The Death of Stalin ohjaaja ja kirjoittaja. Hänen Twitter-tilinsä on tällä hetkellä täynnä kuvia, joissa presidentti Donald Trump on korvattu pingviineillä.

Iannucci on myös twiitannut elokuvaideoita, joista yksi menee näin. Trump huumataan ja siirretään Valkoisen talon kopioon, jossa hän saa kuvitella olevansa yhä presidentti. Henkilökunnan, senaattorien, uutisankkureiden ja kannattajien näyttelijöille maksetaan miljoonia.


Iannucci pyysi tarjouksia studioilta leikillään, mutta sai niitä välittömästi. Väitetysti kahdeksan studiota kiinnostui ja yksi tarjous on iso. Iannucci kommentoi: "öh... mitäs me nyt teemme." Kun eräs seuraaja ehdotti, että elokuvan nimen pitäisi olla Fake America Great Again, Iannucci kommentoi samaan rentoon tyyliin, että otsikko on nyt valittu.

Iannuccin pääprojekti on tällä hetkellä komediasarja Avenue 5, jossa Hugh Laurie näyttelee avaruusaluksen kapteenia. HBO on tilannut pilottijakson.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: ihmee... Burt Reynoldsin lege... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova