Tuorein sisältö

'Tuhmikset' rikkoo miljoonia

19.06.2017 klo 12.52 | Luettu: 1317 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Salatut elämät -johdannainen Pihlajakadun tuhmat tädit 2 rikkoi ensimmäisen kauden ennätyksen reilussa viikossa-nettisarjaa katsottu jo yli miljoona kertaa MTV Katsomossa.

Salatut elämät -nettisarjoja on julkaistu Katsomossa fanien iloksi jo vuodesta 2008 alkaen. Kautta aikain Salkkareiden nettisarjat ovat olleet todella suosittuja ja yhteensä niitä on katsottu 17,2 milj. kertaa.

Tuhmat tädit -sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin marraskuussa 2016 ja se keräsi miljoona katselukertaa kahdessa viikossa. MTV Katsomossa (8.6.) julkaistu Tuhmien tätien jatko-osa Vaatteet pois jatkaa Salkkareista tuttujen naisten vauhdikasta tarinaa, ja rikkoi heti ensimmäisen kauden katseluennätyksen.

"Videomuotoiset sisällöt lisäävät suosiotaan ja kun puhutaan kotimaisista netti-tv-ohjelmista, ovat Salatut elämät ja nämä sen spin off -sarjat ehdottomia ykköstykkejä koko valtakunnan mittakaavassa. Katsomon alkuvuoden kumulatiivinen kasvu on 53% verrattuna viime vuoteen ja uskallan luvata että tahti vain kiihtyy, varsinkin nyt kun tiedämme että myös Tuhmien tätien tarina tulee jatkumaan", MTV Katsomon kanavapäällikkö Jesse Jussila summaa.

Pihlajakadun tuhmat tädit Monica, Eva, Linda ja Camilla viettivät sarjan ensimmäisellä kaudella Lindan käsistä riistäytyneitä polttareita. "Tuhmisten" toisella kaudella nuoret naiset päätyvät sattuman kautta pyörittämään erotiikkabaaria.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Arman Alizad poliisi... Gösta Sundqvistin ku... >

Keskustelut (2 viestiä)

PainInMyAnus

19.06.2017 klo 16.03 6 tykkää tästä

Voi kiesus mitä paskaa, jos ihmiset tästä kiksinsä saa niin ei mikään ihme että maailma on syvällä saatanan perseessä.
ievdhovdgioh

19.06.2017 klo 19.32 1 tykkää tästä

Katsojaryhmä taitaa 90% koostua 10-15 vuotiaista pojista. Varsinkin ennen kun ei ollut nettipornoa niin tämähän olis aivan täydellistä "ehkä näkyis jotain" matskua

Kirjoita kommentti

74250

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova