Tuorein sisältö

George R.R. Martinin tieteistarina Nightflyers kääntyy tv-sarjaksi

27.06.2017 klo 17.35 | Luettu: 2038 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Syfy näyttää vihreää valoa tieteissarjan Nightflyers pilottijaksolle. Sarja perustuu George R.R. Martinin tarinaan. Martin ei osallistu tv-sarjan tekoon, koska hänellä on sopimus HBO:n kanssa, joten "kirjoita se romaani nyt!" -tyyppiset fanit voivat huokaista helpotuksesta.

Nightflyers on tulevaisuuteen sijoittuva tieteisjännäri. Koska maapallo on kuolemassa, kahdeksan tiedemiestä, telepaatti ja pienen avaruuslaivan miehistö yrittävät ottaa yhteyttä avaruusolentoihin. Kaameiden käänteiden jälkeen he alkavat epäillä toisiaan ja eloonjäämisestä tulee yhä haastavampaa.

Sarja luonnollisesti laajentaa lyhyttä tarinaa. Vaikka pilottijakso tehdään ensin, sisäpiirijuorun mukaan kirjoittajatiimiä kootaan jo.

Nightflyers on kääntynyt elokuvaksi, jonka suomenkielinen nimi on Lähtölaskenta kuolemaan. Elokuvan kirjoittaja ja tuottaja Robert Jaffe on mukana uudessakin suunnitelmassa.

Syfy kehittelee myös sarjaa, joka perustuu useiden kirjoittajien luomaan ja Martinin organisoimaan Wild Cards -supersankariuniversumiin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirottu 3 (sarjan se... Juva Rokkaa viikonlo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova